VW nél sima 1.9 Tdi vagy 1.9 pd Tdi ? A különbséget tudom csak a pd és is olyan jó?
2017. márc. 16. 20:01
24/30 anonim válasza:
VW
Tudom, hogy a japánok jobbak, megbízhatóbbak, elnyűhetetlenebbek, de mégis német autó kéne inkább. Valahogy közelebb van, meg közelebb áll az emberekhez is, elvégre az utakon sokkal több a VW is.
Nyilván ez az alkatrész, szerviz ellátottságba is beleszól.
2017. márc. 16. 20:27
25/30 anonim válasza:
PD TDI-től mentsen az ég. A Sima TDI, pontosabban 1.9 TDI a legjobb választás Passathoz.
2017. márc. 17. 06:35
26/30 A kérdező kommentje:
Rendben Köszi a válaszokat :)
2017. márc. 17. 07:04
27/30 anonim válasza:
Nincs nagy baj a PD-vel sem, ha normálisan van használva, jó minőségű olajjal és gázolajjal. A gond inkább az, hogy vissza vannak tekerve és el vannak hanyagolva, és ezt azért rosszabbul viselik, mint egy sima adagolós. Szerintem még a PD megbízhatósága is átlag dízel feletti.
2017. márc. 17. 07:40
28/30 anonim válasza:
Ha olcsó utángyártott alkatrészekkel javíttatgatod, akkor teljesen mindegy. Ha tisztességesen karban szeretnéd tartani, akkor egyértelműen VW.
Volt szerencsém egy 96-os Civic-hez, 1.4 benzines 90 lovas volt. Lecseréltem egy 99-es évjáratú 1.8 szintén szívó benzines Passatra, ég és föld a kettő. és nem a Honda javára. Azelőtt japán b*zi voltam, de most már egyértelműen német autó párti vagyok. Ennek van kasznija, van erő a motorban, minőségibbek a beltér anyagai, a kárpit, szóval más kategória a kettő. persze az Accord az nem Civic, tudom. De nekem akkor is a Passat kellene.
2017. márc. 17. 14:43
29/30 anonim válasza:
Ha sok km-es benzines, akkor japán, ha sok km-es dízel, akkor VW.
2017. márc. 17. 15:03
30/30 BiTOPro97 válasza:
+1 Miquel tömören mindig csak úgy kivágja a lényeget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!