Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda vagy Volkswagen?

Honda vagy Volkswagen?

Figyelt kérdés
Melyik márkát választanátok ? Röviden vagy bővebben érdekelne ki melyiket és miért ? akár még az is hogy melyik típust választaná .

2017. márc. 16. 12:48
1 2 3
 11/30 BiTOPro97 ***** válasza:

hahu.hu

De ilyen korúból már nem javasolnák dízelt. Ha fogyasztás számít, és nem vagy "nehéz lábú" akkor Accord benzines.

Dízelek régóta csak az első 5-8 évben jók személyautóban.

2017. márc. 16. 14:52
 12/30 anonim ***** válasza:

Diesel honda?

Ha ragaszkodsz a dízelhez, akkor inkább a vw.

2017. márc. 16. 14:53
 13/30 A kérdező kommentje:
Én is inkább a vw felé hajlok az Accord csak külsőre tetszik de több érv van a passat melett
2017. márc. 16. 14:56
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem vennek japan dizelt....a benzineseik az ami mind legenda
2017. márc. 16. 15:04
 15/30 anonim ***** válasza:
29%
Hallod, én úgy vagyok vele, ha európaiak vagyunk, akkor vegyünk már európai autót.
2017. márc. 16. 15:16
 16/30 anonim ***** válasza:
Műszakilag honda, esztétilaikag vw.
2017. márc. 16. 15:59
 17/30 anonim ***** válasza:
Dízelből én is VW-t vennék. A B5/B5.5-ből még rozsdamentes találni sem lehetetlen, bár olyat nagyon nehéz kifogni, ami minden szempontból jó, és az áraik is eléggé el vannak szállva. Az egész autó olyan ingerszegény, amilyennek kinéz, de mint eszköz elég jó szerintem. Megvannak azért a nyűgjei, de komoly gond azért ritkán van velük, hacsak nem egy agyontekert órájú PD-t fogsz ki (ami amúgy a kínálat jelentős hányadát jelenti).
2017. márc. 16. 16:13
 18/30 BiTOPro97 ***** válasza:
Igen Passat B5 19 dízel is elpusztíthatatlanan sok munkás autó is van, meg Ausztriában láttam taxiként.
2017. márc. 16. 17:05
 19/30 anonim ***** válasza:
46%
Milyen modell, milyen évjárat? Csupán márka alapján nem lehet megmondani. Mindegyik jó márka. Az egyik japán, a másik német. Motorikusan talán a japán, felszereltségben viszont a német.
2017. márc. 16. 17:05
 20/30 BiTOPro97 ***** válasza:
Japánba viszont alapáron raktak be - Ez új autó vásárlásnál számít. - sok dolgot, ami németben extra listás, mivel messze van, ezért ne kelljen annyi félét hozni. Van Európában sok ország ahol készletről vesznek autót inkább, bár itthon sem ritka.
2017. márc. 16. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!