Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi a3-as jó választás?

Audi a3-as jó választás?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok. Sokáig keresgéltem,hogy melyik lenne az ideális és az a3 lett az. Viszont a negatívumok ott vannak. Mivel a környékről szeretnékvenni nem az ország másikfeléből, így leginkábbcsak 3 ajtósok vannak és kézi váltós. Jobb lenne az 5 ajtós, automatát nem vezettem még,de olyat akarok. Vagy válasszak a4-est? Ott több az automata,vidzont keginkább kombik. Vagy még az 1-es Bmw legalább több 5 ajtos van belöle,szintén kézivel.
2017. márc. 15. 13:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Jövő hónapban,hogy 4 éve van jogosítványom.ennek ellenére soha nem vezettem automatát, sokszor eszembejut,amikor tanultam vezetni,hogy nehezen ment. Leginkább az oktató belepofázása miatt. Azóta is kézit vezetek,de akkor azt mondtam,hogy saját kcsimnálcsak automatát. Kézit vezetek és látom,bizonyítommagambak,hogy az megy ni cs azzal semmi gond,de még is azt mondom,hogy automata kell.
2017. márc. 15. 16:28
 12/17 A kérdező kommentje:
Vagy amikor a nagyobb modellekben töklazán ülnek és csak mennek. Lámpánál elinduláskor ismár régeltűnik,mire a kézi váltós 2-esbe kerül, ilyenkor arragondolok,hogy én miertnehezitsek ha én is megtehetem a pihenő üzemmódot..
2017. márc. 15. 16:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint az vegyen ilyen márkajù autòt,aki megteheti,de akkor már ne egy A3-mat,hanem felsôbb kategòriásat,mert így csak felvágás a semmiért.

Ebben az árkategòriàban Toyota yaris,vagy a Honda jazz,ami automata is tökéletesen megbízhatò,ezerszer jobban jársz majd a szervizelésnél is.

2017. márc. 15. 17:39
 14/17 anonim ***** válasza:

"Vagy amikor a nagyobb modellekben töklazán ülnek és csak mennek. Lámpánál elinduláskor ismár régeltűnik,mire a kézi váltós 2-esbe kerül, ilyenkor arragondolok,hogy én miertnehezitsek ha én is megtehetem a pihenő üzemmódot..

"

Na ezt nevezik már a totalis ellustulasnak...te felvagni akarsz, meg menozni, egyertelmuen ez jon le, hogy piros lampanal gizdazni akarsz, hogy fuuu de jo megmutattam a masik szemetnek, hogy az enyem mennyire ugrik. Az ilyeneken azert szoktam rohogni, mert oke, hogy ott hagy a lampa utan, mert gyorsabban indul. Aztan a kovetkezo lampanal tobbet var, vagy utana meg ott szuttyog elotted, ha utolered es nem megy...rohej az ilyen. majd ha felnosz megerted.

2017. márc. 15. 18:51
 15/17 A kérdező kommentje:
A kézivel is lehagyom a másikat nem kell ahhoz konkrétan automata. Én is szoktam látni amikor valamelyik siet aztán a következő lámpánál megvár.
2017. márc. 15. 19:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Hogy én mit akarok azt én tudom,te csak gondolod ami eszedbe jut. Ezzel a példával azt értettem,hogy az automatával nem kell szüttyögni,mint a kézivel.
2017. márc. 15. 19:11
 17/17 anonim ***** válasza:
ja, csak majd jusson eszedbe akkor is, amikor varosban majd tobbet eszik, es ha neadjisten bexarik mennyi lesz a javittatasa. ha mar 23 evesen pihenoidot akarsz tartani, mert tul nagy stressz a kezi valtogatas mi lesz veled kesobb :D
2017. márc. 15. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!