Audi a3-as jó választás?
Véleményem szerint az vegyen ilyen márkajù autòt,aki megteheti,de akkor már ne egy A3-mat,hanem felsôbb kategòriásat,mert így csak felvágás a semmiért.
Ebben az árkategòriàban Toyota yaris,vagy a Honda jazz,ami automata is tökéletesen megbízhatò,ezerszer jobban jársz majd a szervizelésnél is.
"Vagy amikor a nagyobb modellekben töklazán ülnek és csak mennek. Lámpánál elinduláskor ismár régeltűnik,mire a kézi váltós 2-esbe kerül, ilyenkor arragondolok,hogy én miertnehezitsek ha én is megtehetem a pihenő üzemmódot..
"
Na ezt nevezik már a totalis ellustulasnak...te felvagni akarsz, meg menozni, egyertelmuen ez jon le, hogy piros lampanal gizdazni akarsz, hogy fuuu de jo megmutattam a masik szemetnek, hogy az enyem mennyire ugrik. Az ilyeneken azert szoktam rohogni, mert oke, hogy ott hagy a lampa utan, mert gyorsabban indul. Aztan a kovetkezo lampanal tobbet var, vagy utana meg ott szuttyog elotted, ha utolered es nem megy...rohej az ilyen. majd ha felnosz megerted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!