Audi a3-as jó választás?
Az A3- as szerintem női kocsi.én biztos nem vennék olyat meg eleve 3 ajtósat se.
Én se vennék kombit valóban de jó az audi A4.
Mivel én BMW párti vagyok így azt venném.
Minél több embert beszéltek rá a BMW-re annál többnek lesz (külföldről olcsón - igaz az olyan is) és a ti autótoknak az értéke annál jobban romlik. Egy kicsit elgondolkozhatnátok ezen amikor a BMW-t ajánlgatjátok folyamatosan.
Fenntartási költségekben az biztos hogy egy Audival jobban járna. De lehet venni Volvót is - semmivel se rosszabb ezeknél sőt!
A volvonál az a problémám,hogy.. Olyan ertelemben nincs nagy választék legalább is a régiek közott.
A s80 2006-tól az tetszikde inkább apámattudom elképzelni benne,mint magamat az s60-as régies külsejű. Xc90 ami még tetszik csak olyan nagyot értelmetlenvennem.
Amitelfogadnék az xc60 v40 új s60 csak ezeknek áruk van.
Az 1-es bmw is viszont felszereltebb,mint az a3.
Ha automata és 3 ajtós a3-as lenne nem bánnám. Családom nem támogatja az auto vásárlást, így teljesen egyedül kell megoldanom meg arra se vagyok kiváncsi,hogy " ne veddmeg,mert drága meg a használttal csak baj van" az autó márkájától,korátólmindentől függetlenül. Úgyhogy meglepetés lesz ,hogy haza hozok egy kocsit igy utolag csak ugatni tudnak mást nagyon tenni nem.
Esetben nem szeretnék szegedre lemenni mert mondjuk ott van egy automata 5 ajtós a3-as .. Csak ezanegatív részemről,hogy nem automata és aztán az ajtó szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!