Mitől ehet többet az autóm? 120+14 között ingázva pályán a fogyasztás 7,9-8,2 a fedélzeti szerint. Eddig 130nál 6,9-7,1et evett. Tippek?
Figyelt kérdés
VW 1.6 8 szelep.2017. márc. 14. 10:36
11/16 anonim válasza:
Lambdaszonda, EGR, alapjárati motor, fojtószelep, ezek sűrűn eltudnak romlani ebben a motorban, de mindenhez gépre kell rakni.
12/16 anonim válasza:
Ha benzines, akkor a 2-3 perc járatással rosszat teszel vele. Azonnal el kell indulni, csak nem szabad pörgetni, amíg be nem melegedett. A járatás csak a dízelnél jó, de ott se feltétlen kell 2-3 perc.
13/16 anonim válasza:
Szerintem fölösleges 0,5-1percnél tovább járatni bármit is. Ennyi idő alatt elér mindenhova az olaj.
14/16 anonim válasza:
Ejha, hát nem tudom a kedves kérdező, hogy tudta ennyire leszorítani egyáltalán a fogyasztást ezzel a motorral. Nekem Seat-jaim voltak ugyanezzel a motorral. Az Altea és Toledo is 7,9-et evett 130nál, klímával még kicsit többet is. Az Alteán 205/55r16 gumik voltak a másikon, 14-es ha jól emlékszem. Az Altea 4100-at, a másik 3750-et forgott óra szerint 130nál.
15/16 anonim válasza:
#14 A BC bármit kiírhat, én még egy tulajtól se hallottam hogy ez a motor tudna 7l alatt enni. Eléggé iszákos.
16/16 anonim válasza:
#15 Ezért is csodálkoztam ilyen kis számokon, nekem max. tartós 70-80-as tempóval sikerült 6,5-7-re szorítani a fogyasztást ezzel a VW motorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!