Ha a motor eszi a hűtőfolyadékot észre lehet venni ha nyomás alá helyezzük a tartályt?
Audi A4-em van 2-es motorral és azzal a panasszal mentem az Audi márkaszervízhez, hogy gyorsan fogy a hűtővíz. Fél nap után azt mondták, hogy nem tudják mi a gond. Nyomás alá is helyezték és mentek is vele pár kört. Azt mondták, hogy semmi baja. Mivel nem nyugodtam bele utánanéztem az interneten és mindenhol azt írta, hogy ha hűtőfolyadék kerül a motorba annak a fehér füst a jele. Megvizsgáltam és gázadáskor tényleg fehér füst jön az kipufogóbol.
Létezik, hogy ennyire benézték volna a szervízben?
Ne foglalkozz vele, csak hajtsad.
Sosem értettem az ilyet, akik megveszik az autót, aztán nézegetik, bevitted a szervizbe nem? de
Mondték, hogy nincs baja? igen
Rendben maradt még kérdésed, amire a válaszom, hagyd, csak akkor tölts bele, ha minimum alá megy, a kompjuter jelzését meg kösd le ne jelezzen mindig
Nekem is ilyen a4 van, csak nagyobb mocikával, fogy belőle vaamennyi, de nem hengerfejes, vagy 3 hónapja nem néztem meg, akkr töltöttem fel, de szerintem azóta nem fogyott, de 1 év alatt kétszer ment le nekem is minimum alá picivel. Érdekes a kompjutere nem jelzett.
Nem kell vele foglalkozni, nem új autó, valahol elcsöppen. Utántöltöd néha, azt kész
Indítás után az enyém is gözöl egy picit, de pár perc után megszűnik, igaz csak városban van használva, lehet víz van a kipufogoban.
Ha hengerfejes lenne nehezen is indulna
Nem véletlen a fehér füst, meg a gyors vízfogyás együttesen.
Hengerfejet átnézték rendesen?
Ha fogy a hűtővíz, akkor nyilván elfolyik valahova. Nézd meg az olajat. Milyen a színe? És a mennyisége nem nőtt? Ha nőtt az olajszint, és cappucino színe van, akkor nagy valószínűséggel víz ment az olajba.
Egyébként ez nem csak hűtőtartály gond lehet. Ez akár pl. hengerfej is lehet, vagy csak sima hengerfej tömítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!