Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Manapság megéri még jogsit...

Manapság megéri még jogsit szerezni?

Figyelt kérdés

Sajnos autóm még évekig nem lesz, de apám ragaszkodik hozzá, hogy csináljak egy jogsit.

Budapesten lakom, tömegközlekedek, így nem sok értelmét látom. 5 év múlva meg úgyis jönnek az automata autók.

Így megéri csinálni egy jogsit? Vagy fölösleges pénzkidobás?

Éppenséggel lenne máshol is helye, azért kérdem.

2017. márc. 12. 22:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%

15-20 év? Vegyük azt, hogy majdnem 40-50 évvel vagyunk lemaradva nyugattól.

Kíváncsi volnék én arra, hogy 15-20 éven belül mennyire javítanák fel azt az autópályát, hogy alkalmas legyen az ilyen autók fogadására.

Illetve ugye nem olyan könnyű kiszorítani a normál autókat a piacról.

Nem túlzok, hogy még 50 év múlva is java részt váltós-automata autók lesznek.

2017. márc. 13. 00:10
 12/21 anonim ***** válasza:
47%

Ez komolyan kérdés?

Szinte (hangsúlyozom szinte) életképtelen az ember ma már jogosítvány nélkül. Előttem leírták, attól még, hogy nincs éppen kocsid csak előnyöd van belőle ha megvan a jogsi

2017. márc. 13. 07:13
 13/21 anonim ***** válasza:
79%

Hát én be is fonnám a hajamat jogsi nélkül az tuti.

Ami motorral 10 perc,az a koszos büdös zajos busszal másfél óra

2017. márc. 13. 08:42
 14/21 anonim ***** válasza:

VISZONT!

Nekem nem úgy jött le a dolog, hogy érdekelne a vezetés, szóval nem feltétlenül biztos, hogy rá kéne szánnod most magad.

2017. márc. 13. 09:40
 15/21 veterán vas ***** válasza:
85%

Igazad van, Te az a típus vagy, akinek nem kell jogosítvány!

Ilyen mentalitással csak tömegközlekedni érdemes.

Tényleg fölösleges pénzkidobás a jogosítvány, mert az automata autók, már a "spájzban vannak". /by Tizedes/ ;)

2017. márc. 13. 11:01
 16/21 anonim ***** válasza:

"6# funkcionális analfabéta."

Igen. Szeretném segítségedet kérni, mert látom te nagyon okos vagy, és hátha engem is okossá tudnál tenni :D

2017. márc. 13. 13:15
 17/21 anonim ***** válasza:

Naná hogy megéri!

De ne erőltesd a dolgot ha nem érdekel. Van aki leéli az égész életét úgy hogy buszozik. Ha van jogsid az sok álláshoz jól jöhet.

2017. márc. 13. 14:48
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kell a munkádhoz (nem munkába járás), és bármi más logisztikai feladatot megoldasz másképp, akkor nem kell jogosítvány. Viszont nem tudhatod mit hoz a jövő. Ha hirtelen mégis kéne autó akkor meg nem tudsz villámgyorsan jogsit szerezni. Szóval ha valaki kifizeti helyetted, akkor csináld meg. Aztán lehet hogy megtetszik majd az autózás.. :)

"5 év múlva meg jönnek az automata autók" - Ezt honnan vetted? Túl sok sci-fit nézel szerintem...

2017. márc. 13. 15:21
 19/21 anonim ***** válasza:

Érdemes megcsinálni, aztán legfeljebb nem használod akár soha. Sose tudhatod mikor kell valamiért az életedben, és ha kell nem lehet megszerezni hirtelen, hónapokba telik mire elkészül. Munkahelyeken is megkérdezhetik, mondhatod hogy van. Lehet soha nem kell vezetned, de mégis jobb szemmel néznek, ha van.

Önvezető autók nem lesznek még vagy 20 évig nyugi.

2017. márc. 13. 19:08
 20/21 anonim ***** válasza:

16#

"Igen. Szeretném segítségedet kérni, mert látom te nagyon okos vagy, és hátha engem is okossá tudnál tenni :D"

Nem vagyok okos, csak megtanultam általános iskolában a 80-as években olvasni, és látni a különbséget az "automata autó" és az "automata váltós autó" közt.

Vagy neked mindegy hogy vizibusz vagy ßuzivisz?

2017. márc. 13. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!