B kategóriás kresz vizsgára tanulok online egy megvásárolt netes programmal. Ez a kérdés tényleg így van? Mert én nagyon nem így tudom.
én úgy tudom hogy megkülönböztető jelzésű járműveknek mindig elsőpségük van. akkor miért van ittt a válasz miért más? megvásároltam a programot pénzért 30-napos vagy 12 órás kihasználhatósággal hogy biztos átmenjek a vizsgán. légyszi mondjátok hogy a programnak van igaza és én vagyok huuue
Tanuld meg, hogy a megkülönböztető jelzés, az a kék fény(+sziréna), a figyelmeztető jelzés a borostyán sárga villogó fény...
Ennek tudatában olvasd el a kérdést, és válaszold meg.
Megkülönböztető jelzés nem ugyanaz, mint a Figyelmeztető jelzés.
A megkülönböztető jelzés: kék villogó és sziréna. (mentő, tűzoltó, rendőr, stb.)
A figyelmeztető jelzés: sárga villogó (kukás, munkagép stb.)
A bal felső sarokban látszik az elért pontszámod, úgy tűnik korai még a próbavizsga teszteket erőltetni.
Fejezetenként gyakorolj, és csak akkor lépj tovább, ha már az adott fejezetben majdnem tökéletes eredményeket csinálsz.
Az alap persze a szabályok megtanulása legyen, a teszteken nem totózni kell, hanem tudni a választ.
"Ott nem így volt megfogalmazva hogy megkülönböztető és figyelmeztető jelzések"
Akkor, hogy volt fogalmazva? Ősidők óta használatosak, és ősidők óta sokan keverik, illetve nem tudják, hogy a megkülönböztető jelzés és a figyelmeztető jelzés mást jelent.
Kisebb gond, ha nem tudja, a gyakorlatban azért a többség tudja, hogy mi a teendő kék fénnyel közlekedő jármű esetén, vagy egy sárga villogóval közlekedő kukás autó, traktor esetében.
Nagyobb gond, amikor totózva készül valaki az elméleti vizsgára, és a sikertelenség okát nem önmagában, a rossz tanulási módban keresi, hanem külső kifogásokat keres.
A KRESZ elmélet nem különösebben nehéz, de a szabályok megtanulása a kulcs, kérdések-válaszok bemagolásával totózni rizikós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!