Olyan embert keresek aki Angliában él, és az ott online megvásárolt ruhákat segít hazajuttatni. Ismersz valakit?
Figyelt kérdés
Gondolok itt ebay-re pl...ide szinte senki sem szállít:(2010. okt. 5. 19:45
1/7 anonim válasza:
Nem tudom hogy te miket akarsz venni de nekem eddig mindig sikerült a postázás..
Pl. kiválasztom mi kéne ugyanabból pl akár 5 darabot is és minden eladónak irok hogy mennyiért küldené el.
Igy vettem pl Tommee tippee mellszivót postával együtt 1800 fotintért VADIÚJAT.
A Next- ből meg ha onnan akarsz valamit akkor 5 euróért elküldik.
Ha gondolod irj és próbálok segiteni.
Hol laksz?
2/7 A kérdező kommentje:
Írtam privit!:)
2010. okt. 5. 20:56
4/7 anonim válasza:
Bocs, hogy off-olok, de az elsőtől kérdeznék.
Ha a next.co.uk oldalon rendelnék, akkor 5 euróért budapestre küldenék?
5/7 A kérdező kommentje:
Szia! Én vagyok a kérdező...írt nekem az válaszoló privit, és abban azt írta, hogy ha egy terméket rendelsz akkor is 5 euró, ha 6-ot akkor is...én már nézelődök:)
2010. okt. 5. 22:42
6/7 anonim válasza:
A Next már szállít Magyarországra is, itt a link (mármint a cikkben) [link]
e-bay: ne riasszon el, hogy feljön az automatikus válasz, hogy nem szállít külföldre. Kérdezz rá, a legtöbb szállít, csak ez az alapbeállítása az e-baynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!