Hol lehet jó minőségű szimeringet online vásárolni Csepel 125-höz?
Ezek nem olyan cifra méretek: bármelyik szimmeringekkel/csapágyakkal foglalkozó szakboltban.
A viton ugye alapvetően egy márkanév, de ha így kéred tudni fogják mire gondolsz.
Én a Pancsihoz mindent (kerékcsapágyak, motor csapágyai, szimmeringek, hézagolók) megvettem a helyi csapágyboltban.
Értem, köszönöm.
Azért tettem fel ezt a kérdést mert az interneten található áruházak között habár találtam olyan boltot ahol árulnak viton szimeringet olyat is ami pl 16x30 csak a szélessége nem volt akkora vagy épp ha pont akkorát találtam amilyen kell az volt írva hogy nincs raktáron. :/
Én is szeretek online nézelődni, de az ilyen "hagyományos" dolgokat egyszerűbb offline megoldani.
Én múltkor egy o-gyűrűvel voltam meglőve, sehol se találtam a netes boltokban méretet. Bementem az egyik (jónevű és nagy raktárkészletű) hidraulikás boltba és képesek voltak visszakérdezni, hogy hány darabot szeretnék... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!