Toyota Land Cruiser vs. Mitsubishi Pajero?
Figyelt kérdés
Melyik "jobb" a másiktól? Jöhet pro és kontra!
Azért tettem "-jelbe, hogy "jobb", mert tudom mindkettő gép jól boldogul terepen, és nagy, hosszú, sikeres, megbízhatóságukról híres múltra lehet visszatekinteni velük kapcsolatban. Igazából legendásaknak mondható mindkettő.
Csak annyi tűnt fel, legalább is szerintem, hogy a Pajerok mintha használtan olcsóbbak lennének mint a hasonló évjáratú Land Cruiserek.
2017. márc. 6. 18:36
11/18 A kérdező kommentje:
3-4 milla körül mennyire vállalható valamelyik, mondjuk akkor a Pajero? 5 ajtósban.
2017. márc. 31. 22:43
12/18 BiTOPro97 válasza:
Sajnos 5 ajtóshoz kevés a pénz, de 3 ajtós 3200-eshez már elég, ott van olcska, de jó is a piacon.
13/18 A kérdező kommentje:
A Pajero Pininről tudsz valamit?
2017. ápr. 6. 20:52
14/18 BiTOPro97 válasza:
Nagyjából annyit, hogy jobb nála egy kortárs Suzuki terepjáró.
15/18 A kérdező kommentje:
Mitől jobb? Egyébként mert láttam élőben Suzukit, és olyan kicsi szegény, hogy na! :)
A kis Pajero Pinin akkor jobb lenne szerintem hasonló célra, még ha benzines is, legalább nincs kettős tömegű lendkerék (remélem) és társai, és azért csak nagyobb lenne, főleg egy 5 ajtós.
2017. ápr. 7. 20:32
16/18 BiTOPro97 válasza:
Én az eredeti kérdésben szereplőkkel azonos méretűekre gondoltam, nem a Suzuki Jimny-re.
17/18 A kérdező kommentje:
Ja akkor te még a terepjáró Vitarára gondoltál? Ugye mivel a mostaniak is már mennek a divat után, és SUV crossoverek lettek.
2017. ápr. 8. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!