Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Toyota Land Cruiser vs....

Toyota Land Cruiser vs. Mitsubishi Pajero?

Figyelt kérdés

Melyik "jobb" a másiktól? Jöhet pro és kontra!

Azért tettem "-jelbe, hogy "jobb", mert tudom mindkettő gép jól boldogul terepen, és nagy, hosszú, sikeres, megbízhatóságukról híres múltra lehet visszatekinteni velük kapcsolatban. Igazából legendásaknak mondható mindkettő.

Csak annyi tűnt fel, legalább is szerintem, hogy a Pajerok mintha használtan olcsóbbak lennének mint a hasonló évjáratú Land Cruiserek.

2017. márc. 6. 18:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Melyik modell? Milyen évjárat?

Igazából mindkettő jó, nekem a Pajero jobban tetszik külsőre.

2017. márc. 6. 20:44
 2/18 A kérdező kommentje:

Kb. 2005 körül sacc/kb. Az LC legalább is fiatalabb évjáratban már nem nagyon a mi pénzünknek való! Olyan 2008-2010 körüliek is 8-10 milliók körül vannak....

Annyira nem vagyok jól informált a dolgokban. Pár Pajeros kérdést olvasva a 2,8-as motorostól intették óva a delikvenseket. Nekem személy szerint a Land Cruiser tetszik jobban, bár összehasonlítva a kettőt nem annyira sok különbség van kinézetre, formára köztük.

Igazából ez csak "merjünk nagyot álmodni" jellegű dolog jelenleg, de nem lenne baj ha egy ilyesmi jármű lenne az udvarban, pláne én külterületen lakok, és itt ebben a tróger községben annyira sz.rnak arra ha hófúvásos télen az út, vagy dagonyázós malaj sok eső után, hogy na! Olyankor csak traktorral lehet kimozdulni.

2017. márc. 6. 21:10
 3/18 anonim ***** válasza:
mindkettő jó választás. Nekem volt pajerom, nagyon jó kis autó volt
2017. márc. 8. 18:54
 4/18 BiTOPro97 ***** válasza:
100%

Pajero olcsóbban fenntartható, de több is a leharcolt, amit te írsz 2005-ös, az "über király gép" a J100, de a J200 amiből nagybátyám most még utolsó lehetőségként megint vett egy V8-ast.

Itt nem a évjárat hanem felhasználás célja és mondja dönti el milyen állapotú. Mitsu több van ebből a korszakból, előtte lévőből meg aztán főleg, de ott azért van sok használt import is.

A lényeg mind a két típus jó. Toyota motorikusan például hosszabb életű, Mitsu-nak a kasznija olyan, hogy nem csak első gazdásként nem rohad(t) szét.

Ja igen kerékjáratívek megnézése! Felfüggesztés, ... , váltó és osztó mű. Csak komplett átvizsgálás után szabad megvenni ezeket.

2017. márc. 16. 10:46
 5/18 BiTOPro97 ***** válasza:
Ja meg a LC-ből sok a prémium class is.
2017. márc. 16. 10:47
 6/18 BiTOPro97 ***** válasza:
Sőt (közel) Luxury, kérdés mivel és hogy kezelték a bőrt akkor.
2017. márc. 16. 10:48
 7/18 BiTOPro97 ***** válasza:
Kérdező. ha kíváncsi vagy még valamire, akkor javaslom legyen még több kérdésed! :)
2017. márc. 31. 06:21
 8/18 A kérdező kommentje:

A kérdés adott, de ami pl. nagyon érdekelne az az, hogy mekkora nagyságrendű ezeknek a fenntartása. Meg melyik motorokkal ajánlottak, mik mennek rajtuk tönkre, satöbbi. :)

Mint írtam egyelőre ez csak terv, aztán ki tudja.

Lehet egyelőre átmeneti megoldásnak egy kis Suzuki is megtenné, pláne ameddig nem bővül a család. (Azt is én írtam ki amúgy mivel láttam írtál oda, de a teljesítménye nem elsődleges szempont, off-roadozni nem nagyon akarok vele versengésből. De ha rossz az út akkor jó lenne egy autó ami akkor helyt tud állni. És ne olyan gépet kelljen elővenni aminek teljesen más a funkciója. :D Dustert meg elvből nem vennék, ráadásul SUV, crossover amúgy sem nagyon kellene, majmolni másokat.)

2017. márc. 31. 19:28
 9/18 A kérdező kommentje:

Amúgy tudom, hogy lennének külön "szakfórumok", de annyi időm azért nincs, hogy átolvasni mindet, meg azért sokszor hiányzik a segítőkészség még akkor is ha az adott infót kérő személynek már van az ominózus járműve.

Hát akkor még ha csak érdeklődik róluk akkor mi lehet! :D

2017. márc. 31. 19:32
 10/18 BiTOPro97 ***** válasza:

Sokkal olcsóbb fenntartani egy használható Mitsubishi Pajero-t.

Máris sok infót adtál amúgy.

Mert egy J100-assal is nem komoly pénzel, de jó fizúval és közepes ráköltéssel belehet még ülni luxusba, aminek persze ára van.

Toyota fenéklemeze hajlamosab ba rohadása. Ezért aki hosszú távra vesszi át is fújatja fenék lemez védelemmmel.

Mitsubishi Pajero három ajtósban egy olcsón fenntartható, bár előtte össze rakandó autó, ha kis pénzből veszik, Toyota LC már kevésbé bírja ha leharcolták.

2017. márc. 31. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!