Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kipufogó dob vásárlás?

James T kirk kérdése:

Kipufogó dob vásárlás?

Figyelt kérdés
Szeretném lecserélni a gyári dobot,de nem tudom miket kell nézni elég kezdő vagyok még, ebben szeretnék segítséget kérni.Motorom: Yamaha YZF R125 2011-es A válaszokat előre is köszönöm.

2017. márc. 5. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Be kell menni egy motoros boltba és katalógusból megnézik neked.
2017. márc. 5. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:

A pénztárcádat. A nevesebb gyártók mint pl "Akrapóvics" vagy Leó Vince bá gyárt "slip-on", vagy "bolt-on" dobokat utcai változatban, ezeket csak fel kell hergelned az eredeti helyére. A gyártók általában mellékelik az igazolást, műbizonylatot is, amit műszaki vizsgán elkérhetnek. Szerintem érdemes itthon érdeklődni, mert itt megkapod magyar nyelven is a szükséges okmányokat.

Általában 3 féle anyag van: rozsdamentes acél, karbon és titán. Az áraik is ebben a sorrendben vannak és az induló tőke kb 5 db Deák Feri. Ha komplett rendszert veszel akkor kb a duplájától indul a játék.

Vannak verseny dobok is - pl Leó Vince bá -nak van ilyen portékája, ezek hátránya, hogy nem lehet csak úgy feltekerni a gyári helyére, hanem hozzá kell nyúlni a vezérlő elektronikához. Ellenkező esetben ellentétes hatása lesz mint amit elvár az ember.

2017. márc. 5. 23:51
 3/4 anonim ***** válasza:
+ infó: nyilván a versenydobot nem használhatod utcán.
2017. márc. 5. 23:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.
2017. márc. 7. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!