Autó kipufogó vásárlás?
Figyelt kérdés
Ha szeretnék a kocsimnak mély hangot,és ezért szeretnék venni rá egy kipufogó/rendszert,akkor honnan tudjam hogy olyan lesz a hangja amilyet akartam?
Tehát kifizetem,felteszik,és mégsem tetszik akkor vennem kell újat,vagy felrakatom,meghallgatom és ha tetszik akkor megveszem ha nem akkor meg másikat választok?
Ez hogy működik?
2014. márc. 29. 17:29
1/2 anonim válasza:
Megveszed, felrakatod, és ha tetszik, megtartod, ha nem veszel másikat.
Visszavenni senki nem fogja amit egyszer már eladott neked.
Menj kipufogóshoz, ő már nagyjából tudni fogja milyen rendszernek mekkora hangja van.
2/2 anonim válasza:
A Dinamit dobnál simán leszedték a dobomat, csak kézzel odatartották elé a sportdobokat és simán kitudtam választani, hogy melyiknek tetszik a hangja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!