Suzuki GSX-R 1000 újonnan vásárlás, hogyan?
Megvenni megveheted, a neveden is lehet használni nem használhatod... jogsit nem kérnek hozzá, de azért ne reklámozd, hogy A2 van csak, mert gondolom nem utánfutón akarod elhozni, vagy mással elhozatni.
Fizethetsz kp-val, de alkudni szinte lehetetlen, szalon nem piac, olyan mintha bemész egy hipermarketbe sé azt mondod kérek egy 1kg lisztet de csak xy forintot fizetnék érte...
Megveheted, nevedre is irathatod és használhatod is ha bevállalós vagy. A kereskedőnél pedig én bepróbálkoznék a helyedben, mit veszíthetsz :)
Bár ez nem ide tartozik de azért megemlítem. Esetleg használt.? lízingből visszamarad, vagy raktáron maradtban nem gondolkoztál.? Most épp csak rákerestem 3.390.000 Ft 8.000 km 2013-as forgalomba helyezés, 2015.04-ig garanciális.
Bár az új az új :)
kereskedőnél lehet alkudni, de akkor az nem újonnan van.
újonnan csak szalonból tudsz venni, és ott 100FT-től többet nem engednek el. nem engedhetnek el, mert nekik minden forinttal el kell számolniuk, meg adózniuk meg stb.
igaz a kereskedőnek is adóznia kell, de az más tészta.
Már hogyne lehetne alkudni?
Emberek! Bármilyen járművet vesztek újonnan (hehe, még sosem vettetek új autót, mi? xD), nyugodtan lehet alkudni. Ez nem kenyér!
A kereskedőnek elég sok haszna van az járművön, és neki inkbb megéri kicsit kevesebbet nyerni rajta, mint nem eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!