Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki GSX-R 1000 újonnan...

Suzuki GSX-R 1000 újonnan vásárlás, hogyan?

Figyelt kérdés
Szép jó estét Mindenkinek, új motor vásárlásra szánnám magam, és érdekelne egy-két dolog, a vásárlásról! Lehet alkudni az árból? 4.2M-ért láttam, Én egy olyan 3.8M-et tartanék reálisnak! Készpénzes fizetés megoldható? "Nagy A" jogsi nélkül, "A2"-jogsival (folyamatban van az "A"!) Rendelkezem csak, így a Kereskedő kérheti, hogy akkor mutass egy jogsit Barátom? Személyit, Lakcím kártyát gondolim kell vinni(ugye?). Nagyjábólennyi lenne, köszi előre is!
2014. márc. 22. 23:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ejj, látszik hogy senki sem vesz új autót-motort mostanában.

Lehet, sőt kötelező alkudni, de csak akkor, ha nem rendeled a motort, hanem raktárkészletről veszed, vagy a motor a szalonban áll, és azt akarod megvenni. Ha rendeled a gyárból akkor nehezebb alkudni, de lehetséges.

Úgy csináld, hogy nézz körül a kereskedőnél, hátha van neki 1000-res Gixer készleten. Ha van, és tetszik, akkor majd 1-2 hét múlva visszamész, és megmondod neki hogy ez a motor kell neked, de 3,8-ért, mert már tuti régen itt áll, meg ez nem tetszik, az nem tetszik.

2014. márc. 23. 14:00
 12/14 anonim ***** válasza:

jó elképzelhető hogy lehet alkudni, de ha hitelre veszed akkor semmiképpen nem lehet alkudni. én meg úgy tudom hogy kereskedőnél nincs új motor.

szalonban van új motor.

kereskedőnél persze lehet alkudni, de ha rendeled és ráadásul hitelre veszed akkor biztos hogy nem lehet, mi 6 éve vettünk szalonból új autót, rendeltük, és hitelre, nem lehetett alkudni egy forintot sem.

2014. ápr. 1. 19:06
 13/14 anonim ***** válasza:

"kereskedőnél nincs új motor.

szalonban van új motor."

A szalon is egy kereskedőé, csak ez nem nepper, hanem új autókkal foglalkozik.

2014. ápr. 2. 18:49
 14/14 anonim ***** válasza:
13-as jó hát igazad van az is kereskedő.
2014. ápr. 2. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!