Hogyan kell kanyarodni, ha elsőbbségadási kötelezettségem van, de nincs stop tábla? Kifejtem lenn
Ettől még baromság. Ha majd lesz autód, akkor valószínűleg nem ez lesz a jó módszer.
És amúgy indulást is kettesben kell megtenni? Mert a kanyarban megállás pontosan megegyezik az indítás utáni indulással.
Így már több értelme lenne a dolognak.
Hogy hova kell váltanod úgyis a szituáció dönti el, ezen felesleges gondolkodni, magától értetendő lesz, hogy mit kell csinálni, legalábbis szerintem. Egyébként mindegyik opció helyes, akár rakhatod üresbe is, akár valamelyik sebességfokozatba miközben nyomod a kuplungot.
Valóságban ez 99%-ban úgy néz ki, hogy az ember már a kanyar előtt berakja üresbe. De ezt nem merem javasolni, mert engem majdnem emiatt húzott meg a vizsgabiztos (STOP táblás kanyar előtt kb. 50 méterre beraktam üresbe, mivel láttam hogy úgyis elgurul odáig).
fúúúú de utáltam én is, hogy nem lehet órán/vizsgán üresben gurulni -.-"
Manapság rengeteget csinálom.... úgy gurul az öreg merci mintha kötélen húznák.
gondolom úgy érti, h ha nem kell megállni akkor kell 2es-be visszaváltani (pl te fordulsz le a főútról és szembe sem jön semmi)
ha <10 alatt vagy 0-án akkor 1-esben kell újra tenned
az üresben gurulást felejts, mert tilos is és alapban is tök fölösleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!