Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel astra f világításkapcsoló...

Opel astra f világításkapcsoló melegszik, milehet a hiba?

Figyelt kérdés
A gyári kapcsolót már egyszer cseréltem mert az megadta magát. Az újjal kb. 1 évet bírt és az is kipurcant. Most egy régi ikarus ajtónyitókapcsoló van benne ideiglenesen de ezzel viszont nagyon melegszik(éget). A bejövő vezeték visszalágyult 2 centin és menetközbe hol elmegy a világítás hol visszajön. Ami fura, h nem veri a biztit(nincs patkolva). Előre köszönöm a válaszokat.
2017. márc. 4. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:
ZIL kapcsolót tegyél bele, az jó bele.
2017. márc. 4. 19:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Kösz a semmit! Odavan írva h ideiglenesen!! Magyarul amíg újat nem veszek.
2017. márc. 4. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Az Opelek (meg az Agila technikáját használó WagonR-ek) szenvednek folyamatosan a kapcsolóval. Főleg ahol a világításkapcsoló kihúzásával megy a belső világítás.

Én is elégettem már két kapcsolót, most a harmadik van benne (WagonR+), de ha ez is elolvad biztos hogy valahogy be- vagy átrelézem az egész világítás-kört...

2017. márc. 4. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!