Barniiiiiii kérdése:
Kopog valami kormanyzas kozben, mi lehet az?
Figyelt kérdés
A kerdesem az hogy van egy mk3 mondeom,ha a kormanyt picit mozgatom jobbra es balra amikor a motor nincs beinditva kopogas hallatszik,csereltem gombfejeket ugy is, most csereltem kormanymuvet es ez a hang megvan,a kormanynak holtjateka nem nagy,semmi kotyogas a kerekekbe,semmiben de a hang megis megvan,amikor hideg van jobban hallatszik es ropog hangot ad is jaro motorral.A pattano hang miatt gondoltam toronycsapagy,az is cserelve volt,minden es megis az a hang megvan, mibol johet? ez termeszetes lenne? Koszonom!2017. márc. 3. 20:25
2/8 anonim válasza:
Kormányösszekötő gömbfej recsegett már nálam
3/8 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=PxP0NtAGaJ8&feature=youtu.be
errol a hangrol van szo,kormanyosszekoto es kitamaszto gombfej is uj,teljes kormanymuvet csereltem,ami nem kis penz volt de igy is rossz...
2017. márc. 4. 09:36
4/8 anonim válasza:
Hát ez biztos hogy nem természetes hang...
Emeld meg a teljes elejét,és mozgasd meg a kerekeket
Erre csak úgy jössz rá...
5/8 A kérdező kommentje:
probaltam,felemelve a kerekeket mozgatom minden normalis,semmi kotyogas,semmi hang...
2017. márc. 6. 19:25
6/8 anonim válasza:
Nézesd meg egy szervízben mielőbb mert a kormány és a fék a két legveszélyesebb dolog ami elromolhat egy autóban.
7/8 anonim válasza:
Nekem a végkitéréseknél ropogott, de az autószerelő kicserélte a toronycsapágyat és megoldódott a probléma.
8/8 A kérdező kommentje:
Jo neked, sajnos velem mar mindent kicsereltettek de igy sem jo, annyi penzt beletettem mar ebbe az autoba mint amibe kerult, mar ott tartok felgyujtom inkabb:))
2017. márc. 18. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!