Ferkó90 kérdése:
Van egy Opel Vivaro 2L, kis buszom. És tegnap este utazás közben, ki gyúlladt az izzitó lámpa és a szerviz lámpa! És a fordulatszám mérő 6-dikban kb.1800 volt padló gázon, és a sebesség pedig csak 90km/ó Ettől gyorsabban nem tudttam menni. Mi a hiba?
Figyelt kérdés
2017. márc. 2. 19:11
1/2 anonim válasza:
Jellemzően valamelyik szonda vagy környezet emissziós hülyeség kütyü nem működik és visszaveszi a teljesítményt. Nálam ezt egy Renault meg a Peugeot is csinálta, borzasztó volt vele hazaérni. 5.-ben padlóztam, mert 6.-ban lassabban ment csak. De ötödikben is csak 2500 köréig jutott, többre nem volt ereje, szóval döcögtem 70 körül... Negyedikben meg már tiltáson ment, szóval jah, élmény volt....
2/2 anonim válasza:
Üzemanyagrendszeri hiba. Szerviz kell a pontos diagnózishoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!