Mennyibe fájna egy Lada 2107 feltuningolása? (Autó árával együtt. )
Figyelt kérdés
Szeretnék a közeljövőben egy 2107-es Ladát feltuningolni. (Festés, felnik, kipufogó, és felújított motor, spoiler, kicsit ültetve.) Ez így együtt nagyjából mennyibe kerülne?#Lada #lada2107.
2017. márc. 3. 22:06
11/12 anonim válasza:
Érdekes árakat írtál. Elektronikus gyújtást újonnan 15-ért lehet venni. Rugóból is simán lehet találni 10-ért ...
Valamiből ide írtál dupla árat, aztán oda írod hogy gázcső ...
12/12 anonim válasza:
Talán a fényezés kerülne a legtöbbe, nekem anno 130-ért fújták telibe a kasznit úgy hogy itthon kibeleztem az autót (csak a futómű maradt alatta, motor, beltér, üvegek minden ment ki) és csak sima gyári alap színt kapott. Előtte a lakatolás is volt egy 100-as, motorhoz és futóműhöz nem nyúltam (azok egyben voltak). Igaz ez nem tuning, csak egy sima alap felújítás volt, de az egész egy kib*szott anyagi csőd (eladásnál minuszba jöttem ki). Persze ha magadnak csinálod és ez a hobbid meg fanatikus vagy akkor megéri, én is így voltam csak változtak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!