Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe fájna egy Lada 2107...

Mennyibe fájna egy Lada 2107 feltuningolása? (Autó árával együtt. )

Figyelt kérdés
Szeretnék a közeljövőben egy 2107-es Ladát feltuningolni. (Festés, felnik, kipufogó, és felújított motor, spoiler, kicsit ültetve.) Ez így együtt nagyjából mennyibe kerülne?

#Lada #lada2107.
2017. márc. 3. 22:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%

1-1,5 millió. Pár durva becslés:

Autó: 200000

Festés: 300000

Felnik és gumik: 150000

Motorfelújítás: 200000

Spoilerek: 100000

Ültetés: 150000

És ebben még nincs benne, hogy egyéb dolgokat is javítani kell vagy lakatoltatod a karosszériát.

2017. márc. 3. 22:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszöntem a válaszod!
2017. márc. 3. 22:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Egy jó tunninglada 1 milliótól indul.
2017. márc. 3. 22:14
 4/12 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Nincs mit. Én eljátszottam ezt félig egy E36-os BMW-vel. 800-ért vettem, a végén 4 millióig számoltam, és a motorba nem nyúltam. :) Jó, ebben benne volt minden szervizköltség és karbantartás, de ha nagyvonalakban összeadom, amit tuningra, lakatolásra, fényezésre költöttem, akkor is jóval 2M felett állt meg a projekt.
2017. márc. 3. 22:16
 5/12 anonim ***** válasza:
20%
Spoiler.....az mindenkeppen kell szerencsetlen ladára.....a no fear matrica le ne maradjon!
2017. márc. 3. 22:25
 6/12 anonim ***** válasza:

En lattam 3 millioert VFTS-t a hahun..

Szerintem ha nem vagy nagyon gazdag akkor nem erdemes belekezdeni, max ha sima utcai gepet akarsz, akkor talan latod a veget.

De egy versenyauto...pfff penztemeto.

Vegyel bele egy havassy motort, verseny feket meg egy jano rendszert es kb igy utcara okes is vagy.

2017. márc. 4. 01:02
 7/12 anonim ***** válasza:

Elég érdekes árakat írt az első.

Ültetés: Keményebb rugó 15ezer/4db, kemény gátló 20ezer/4db

Spoiler hátra 10ezer.(AVR szárny) Még a VFTS szett se kerül 100ezerbe ... -5. válaszoló, nem rögtön vasalódeszkára kell gondolni-

(Biztos valós számok ezek, de nem egy BMW-hez kell hasonlítani, amihez az ültetőszett 150ezer.)

2017. márc. 4. 14:28
 8/12 anonim ***** válasza:

Milyen rugót kapsz ennyiért? Vágott bontottat? Mondjuk így hirtelen nem találok ladába való futóművet, így lehet, hogy már nem opció egy normális szett. A samarához találtam, de ahhoz nem olcsóbb, mint a BMW-hez. Egy szett rugó 45-50ezer Ft. Négy normális lengéscsillapító szintén nem két fillér. Koninak mondjuk darabja 30-40.

A leírt ár esetleg egy felújítás során végzett keményítést fedez. Nekem sosem volt ilyen, de sok jó tapasztalatot nem hallottam a felújított gátlók tartósságáról. Mondjuk nem ismerem mindegyik műhelyt ilyen szempontból.

BMW-nél is meg lehet oldani olcsóbban, csak én azt nem tartom igényesnek. Az árak attól függően nagyban változhatnak, hogy valaki mennyire ad a minőségre.

A VFTS szett tényleg olcsóbb, mint gondoltam, de nem tudom milyenek az ilyen kisipari üvegszálas szettek.

2017. márc. 4. 15:59
 9/12 anonim ***** válasza:

Pl níva rugót. Nem jellemző klasszik ladába ültető rugó. Még nem is láttam eladót sosem. Gátlóból is níva pl. Legtöbben így ültetnek. Esetleg még erősebb rugóval. (merci pl.)

Utcára meg minek 40ezres Koni. Meg azok már túl kemények. Persze van állítható, meg stb, de hova ... Níva teljesen jó.

2017. márc. 4. 20:40
 10/12 anonim ***** válasza:

Níva rugó az jó lesz=15ezer

r4 síró váltó=100 ezer

Gázcső amivel becsövezed=30ezer

Havassy 272°vezérműtengely=25ezer

Könnyített, polírozott és grammolt hajtókarok=10ezer

Könnyített szelephimbák=10ezer

Elektronikus gyújtás=30ezer

Olcsó 60-as rendszer=15ezer

Kezdésnek ennyi elég, lekened Trináttal azt hadszóljon.

2017. márc. 20. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!