Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megvenni egy VW passatot...

Megvenni egy VW passatot 400ezer kmrel? Kell tartanom a magas futástól?

Figyelt kérdés

kb 1 milliót szánnék autóvásárlásra, amit utána min 5 évig használni is szeretnék.

Csakis német, csakis dízel, csakis kiforrott játszik. Klíma, tempomat felszereltség.

Néztem mercit, audit, bmw-t, vw-t, opelt. Ebben a 2003-2005 kategóriában a legtöbben írva ugyan 200 ezer van, de mind tudjuk h ez kamu. Minimum 300 de inkább 400 ezer kmesek valójában ezek az autók.

Egyetlen aggaszt: a km.

Ha megveszem óra szerint 300zal, abba min 400van, plusz 5 év alatt én még belehajtok min 100zat.

Bírnak ezek a kocsik 500ezerkm-rt? most nyilván, karbantartás, szükséges szervizek stb megadom neki, a mostani kocsimnak is, de az 33 éves.

Nem "fáradnak" el a motor, futómű stb?

2017. márc. 3. 07:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egy mai dízelnek az 500 000 km megse kottyan, persze ha normálisan volt használva. 2010-es autómban 766 000 km van, de év végére 850 000 km körül lesz. Ha hiszed, ha nem, olajfogyasztása a mai napig nincs, motorjához még nem kellett nyúlni. Ismerek egy srácot, neki egy Stiloja van, 1.9-es jtd, átlibbent az 1 millión, és még használja. Én se cserélek még kocsit, mert nincs miért, maga a kocsi 7 éves lesz, nem rohad, mint mondtam a motorjával nincs gond, nem kell rá költeni nagy összegeket.
2017. márc. 6. 19:53
 12/13 anonim ***** válasza:

"Egy mai dízelnek 500 000 km megse kottyan"

Hogyha vigyáznak rá, és karban tartják akkor nem.

De ha elhanyagolják, akkor jó ha 200 000-ezret

lefut gond nélkül.

Láttam már olyan dízelt amit elhanyagoltak

És 150 000-ezernél kifeküdt.

A régi 1-es,2-es golfok még mindíg birják,

egyik ismerősömnek van egy 2-es golfja.

Abban van 1 500 000km és mégcsak most kezdte el,

enni az olajat.

Ezek a mostaniak meg jó ha 800 000-ezret lefutnak gond nélkül.

Ennyit a mai dízelekről.

2017. ápr. 16. 11:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez természetes, hogy csak akkor bírják a magas futást, ha gondozzák, ügyelnek rá, nem gyilkolják. Én a sokak álltal lehúzott, és szarnak tartott 156-os Alfába is beleraktam több mint 700 000-et, anélkül, hogy valami horribilis javításon kellett volna átesnie. Más 100 000 alatt leganézza. Nagyban függ az embertől, sőt, leginkább tőle függ.
2017. ápr. 16. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!