Jó estét, Suzuki Swift 1. 0 GL 2001 év. Kicseréltettük a gyujtáskapcsolót és a hozzátartózó cuccait és csere elött jól müködött minden és a csere után magaslett az alapjárat hidegen melegen egyformán magas?
Figyelt kérdés
2017. febr. 16. 20:10
1/8 anonim válasza:
Milyen hozzátartozó cuccait?A gyújtás kapcsoló egy teljesen egyedül álló alkatrész,semmit nem kell cserélni ha csak az a rossz.
2/8 anonim válasza:
Valószínű a kedves szerelő kicserélt mást is,amit nemkellett volna.
3/8 A kérdező kommentje:
De irja a check engine a müszerfalon az régen mindig beinditás után eltünt és most meg folyamatosan világít mert a kulcsba van a jeladója minden újabb suzukinál és azért cserélték ki elvileg a gyujtáskapcsolóhoz tartozó cuccokat de hogy van e köze hozá?
2017. febr. 17. 03:05
4/8 anonim válasza:
Amihez nem ertesz ahhoz minek nyulsz?
Anyazas helyett elmondanad mivel jobb most mintha elvitted volna egy szerelohoz?
VALOBAN ERDEKEL A GONDOLATMENETED!
Most mennyivel jobb igy neked?
5/8 A kérdező kommentje:
Ha elolvastad volna a kérdést látnád , hogy kicseréltettük szóval villamossági szerelő csinálta. Szóval okoskodók neirjanak.
2017. febr. 17. 07:56
6/8 anonim válasza:
Milyen szerelo az aki itt kerdezget?
Ha meg nem jol csinalta akkor GARANCIABAN csinalja meg! Vagy kerd vissza a penzt es vidd el masik szerelohoz.
Hol meg ki csinalta? Jo nagy barom es nem szerelo!!!!
Ez nem okoskodas csak teny!
Vidd be egy rendes szervizbe es azt a szamlat is fizetesd ki azzal aki most elcseszte neked!!!!
Ird ki ide ki volt ez nehogy mas is hozza vigyen autot mert akkor mas is igy jar mint te!!!!
7/8 anonim válasza:
#6 Te nagyon debil vagy,de ne reklámozd
8/8 A kérdező kommentje:
Nem irom ki kivolt mert ilyet nem szabad. Megoldottam a hibát nem kellett szerelő, levettem az akksi egyik sarujáról a kábelt, vártam kb.fél percet visszaraktam, beültem beinditottam a check lámpa megszünt és szépen az alapjárat beállt. Az összes szerelő egy kalap sz.r. Csak a pénzt huzzák lefele az emberekről, de engem nem huztak be. De hát an pénz hiszen erősödik az ország 👎 Szevasztok.
2017. febr. 17. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!