Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó estét, Suzuki Swift 1. 0...

Jó estét, Suzuki Swift 1. 0 GL 2001 év. Kicseréltettük a gyujtáskapcsolót és a hozzátartózó cuccait és csere elött jól müködött minden és a csere után magaslett az alapjárat hidegen melegen egyformán magas?

Figyelt kérdés

2017. febr. 16. 20:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen hozzátartozó cuccait?A gyújtás kapcsoló egy teljesen egyedül álló alkatrész,semmit nem kell cserélni ha csak az a rossz.
2017. febr. 16. 21:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Valószínű a kedves szerelő kicserélt mást is,amit nemkellett volna.
2017. febr. 16. 22:53
 3/8 A kérdező kommentje:
De irja a check engine a müszerfalon az régen mindig beinditás után eltünt és most meg folyamatosan világít mert a kulcsba van a jeladója minden újabb suzukinál és azért cserélték ki elvileg a gyujtáskapcsolóhoz tartozó cuccokat de hogy van e köze hozá?
2017. febr. 17. 03:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Amihez nem ertesz ahhoz minek nyulsz?

Anyazas helyett elmondanad mivel jobb most mintha elvitted volna egy szerelohoz?

VALOBAN ERDEKEL A GONDOLATMENETED!

Most mennyivel jobb igy neked?

2017. febr. 17. 07:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Ha elolvastad volna a kérdést látnád , hogy kicseréltettük szóval villamossági szerelő csinálta. Szóval okoskodók neirjanak.
2017. febr. 17. 07:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Milyen szerelo az aki itt kerdezget?

Ha meg nem jol csinalta akkor GARANCIABAN csinalja meg! Vagy kerd vissza a penzt es vidd el masik szerelohoz.

Hol meg ki csinalta? Jo nagy barom es nem szerelo!!!!

Ez nem okoskodas csak teny!

Vidd be egy rendes szervizbe es azt a szamlat is fizetesd ki azzal aki most elcseszte neked!!!!

Ird ki ide ki volt ez nehogy mas is hozza vigyen autot mert akkor mas is igy jar mint te!!!!

2017. febr. 17. 08:04
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 Te nagyon debil vagy,de ne reklámozd
2017. febr. 17. 10:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem irom ki kivolt mert ilyet nem szabad. Megoldottam a hibát nem kellett szerelő, levettem az akksi egyik sarujáról a kábelt, vártam kb.fél percet visszaraktam, beültem beinditottam a check lámpa megszünt és szépen az alapjárat beállt. Az összes szerelő egy kalap sz.r. Csak a pénzt huzzák lefele az emberekről, de engem nem huztak be. De hát an pénz hiszen erősödik az ország 👎 Szevasztok.
2017. febr. 17. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!