Suzuki Swift 1993 1.3 8V alapjáratról leáll, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Történt egy olyan eset a tegnapi napon, hogy 1998-as Suzuki Swiftem (G13B,1,3 8szelep) elkezdett fulladozni. Először csak néha torpant meg, mikor leszálltam a gázról, aztán utána már folyamatosan. Csak úgy bírtam hazahozni, hogy a gázpedált váltásnál sem engedtem fel. Amint felengedtem, elkezdett csökkeni a fordulatszám, majd szépen leállt a motor. Első körben az alapjárati motorra gyanakodtam, ezt cseréltem is itthon, de a helyzet dettó ugyanaz maradt. Ezután a pillangószelep jeladóját cseréltem ki, de semmi változást nem hozott. Vákuumcsöveket leellenőriztem, szakadást, lazulást nem találtam. Csatlakozókat szintén leellenőriztem. Tippem már csak a gyújtás maradt. Esetleg gyertya okozhat ilyet? Vagy gyújtáselosztó? Minden tippet szívesen fogadok!2016. dec. 22. 14:29
1/3 anonim válasza:
Nincs hiba eltárolva?
Mert ha van az sokat segyítene rájönni mi a nem kóser.
Lehet hogy az injektor kezd beszarni, esetleg csak koszos.
Folytóház is lehet kormos ilyesmik lehetnek.
Ha valami elektronikai biz baz szarakodik akkor kell legyen eltárolt hiba.
2/3 anonim válasza:
Az én stiftem (93-as) is szarakodott tegnap előtt.
Egyenletlenül járt, leállt. Szerintem csak 3 henger működött mert úgy rángatta az ajtót, hogy azt hittem leesik zsanérostól.
Kettesben leforgattam 100-ig és rendbe is jött. Nem viccelek, így történt!
Mielőtt kicseréled a fél autót próbáld ki, baja nem lesz tőle és a pénztárcád se fog lefogyni ha helyre jön.
3/3 anonim válasza:
Elosztófedél a gyenge pontja,szeret megrepedni. Nézd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!