Fegyver/onvedelemre szolgalo targyat tartotok a kocsitokban, ha igen mi az vagy mi lenne a jo erre a celra?
Azt mond meg mért pont kocsiban kéne neked valami fegyver?
Ha egy vadbarom kipattan a kocsijából és feléd tart lezárod az ajtót. Ne szállj ki akkor sem ha van boxered mert onnét már ki tudja mi lesz a dolog vége. Nála is lehet meg kár kés vagy pisztoly is. Megsérülhetsz, meghalhatsz, börtönbe kerülhetsz. Melyik kell?
Nekem egyszer volt ilyen londonban. Lenyomtam a gombot, az ajtót nem tudta kinyitni, elmebeteg fickó ütötte az ablakot ököllel egy darabig, nem tört be. Visszaült a kocsijába és elment. Ha betörik az ablak akkor elindultam volna lehetőleg úgy hogy ne menjek át rajta. Rendszáma feljegyez és hivom a rendőrséget.
Mivel kőműves segédmunkás vagyok igencsak sok eszközöm van a kocsiban és nem vagyok pillecukor se.
Mégis soha nem jutott eszembe, hogy bármit használnom kéne ilyenre vagy valakit megvernem velük. Érdekes... Szerintem csak sok volt a ruszki netes videó amit láttál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!