Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fegyver/onvedelemre szolgalo...

Fegyver/onvedelemre szolgalo targyat tartotok a kocsitokban, ha igen mi az vagy mi lenne a jo erre a celra?

Figyelt kérdés
2017. márc. 2. 23:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kerékanyakulcs az ülés alatt. 5 év alatt nem kellett használnom szerencsére, de sok elmebeteg van az utakon és ha belém kötnek, jó ha ott van. Én alapból nyugodt vagyok, de azzal is számolni kel, hogy más nem az.
2017. márc. 3. 11:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Azt mond meg mért pont kocsiban kéne neked valami fegyver?

Ha egy vadbarom kipattan a kocsijából és feléd tart lezárod az ajtót. Ne szállj ki akkor sem ha van boxered mert onnét már ki tudja mi lesz a dolog vége. Nála is lehet meg kár kés vagy pisztoly is. Megsérülhetsz, meghalhatsz, börtönbe kerülhetsz. Melyik kell?

Nekem egyszer volt ilyen londonban. Lenyomtam a gombot, az ajtót nem tudta kinyitni, elmebeteg fickó ütötte az ablakot ököllel egy darabig, nem tört be. Visszaült a kocsijába és elment. Ha betörik az ablak akkor elindultam volna lehetőleg úgy hogy ne menjek át rajta. Rendszáma feljegyez és hivom a rendőrséget.

2017. márc. 3. 12:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Mivel kőműves segédmunkás vagyok igencsak sok eszközöm van a kocsiban és nem vagyok pillecukor se.

Mégis soha nem jutott eszembe, hogy bármit használnom kéne ilyenre vagy valakit megvernem velük. Érdekes... Szerintem csak sok volt a ruszki netes videó amit láttál...

2017. márc. 3. 17:58
 14/14 A kérdező kommentje:
engem uldoznek a betyarok
2017. márc. 3. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!