Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A ti utasaitoknak is olyan...

A ti utasaitoknak is olyan retkes a cipőtalpa, hogy mindig egy köbméter sarat hagynak a kocsitokban?

Figyelt kérdés

Valahányszor takarítom a kocsit az anyósülésnél mindig egy mázsa kosz van a szőnyegben.

Érdekes, de az autó ugye nem megy sofőr nélkül,az pedig én vagyok.Sokszor van,hogy csak én ülök a kocsiban, és ennek ellenére is, mindig koszosabb az utasok lába alatt.

Pedig semmit nem teszek az autó tisztán tartása érdekében mielőtt beszállok, tehát nem törölgetem a cipőm, nem szedem le a sarat, semmit.Ezen kívül a kocsit többször takarítom, mint a cipőm, tehát nem arról van szó,hogy az én cipőm mindig tiszta (bár valóban nem szeretem ha koszos, de azt csak ritkán takarítom)

Néha elképedek,hogy egyes utasok mit hagynak maguk után.

Ráadásul egyikük sem földműves, nem a szántóföld mellől szedem fel őket...egyszerűen nem értem.

Vannak akik részére lábzsákot tartok az ajtóban (komolyan, mert tudom,hogy mindig akkora mocskot hagynak,hogy muszáj)

Van ennek bármi racionális magyarázata,hogy az utas lába miért koszosabb, vagy csak nekem jutott ez a sors?

2015. dec. 29. 17:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem ne vigyél utast és akkor a Szent Autód nem lesz sáros. Egyébként pedig egyszer majd nézd meg, mi van a pedálokon: lehet, hogy azok sem makulátlanok esős, sáros időben. Csak míg az utasok a padlón pihentetik a lábukat, te általában a pedálokat szoktad velük nyomogatni.
2015. dec. 29. 17:08
 2/14 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, ha neked normális,hogy az autód belső tartalma egyenlő bármelyik szemetes konténer tartalmával, elnézést kérek.

Számomra viszont sokkal kellemesebb amikor rend, és tisztaság van a kocsiban.De nem egy helyről jövünk.

Ha lehet kerülöm is, hogy vinnem kelljen valakit, főleg a takarítás után.De szerencsére van aki tiszta cipővel jár, velük nincs is gond.8nem róluk szól a kérdés,ezért őket nem írtam bele)

2015. dec. 29. 17:13
 3/14 A kérdező kommentje:
Egyébként a pedálokat évente egyszer ha letakarítom, és semmi nincs rajtuk.
2015. dec. 29. 17:15
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom...ilyen takony időbe én magam is ugyanannyi szart viszek be a cipőmmel,mint bármelyik utas
2015. dec. 29. 17:22
 5/14 A kérdező kommentje:
Általánosságban értem, most én is többet, de még így sem közelítem meg egyes utasok mennyiségét.
2015. dec. 29. 17:27
 6/14 anonim ***** válasza:
En nem figyeltem fel ilyesmire. Altalaban nalam koszosabb a szonyeg, de az sem veszes. Amugy hasznalj gumiszonyeget, azt igencsak egyszeru tisztan tartani, esetleg szolitsd meg az utast, hogy kicsit vigyazzon.
2015. dec. 29. 17:27
 7/14 anonim ***** válasza:

Ezen már sokat gondolkodtam.. :D

Én alapból tiszta vagyok, tehát nem mászkálok a szántáson át + csak lapos talpú cipőm van. Így nem sok koszt szedek össze. Az utasok kevésbé igényesek magukra + normál cipőben járnak nagy recékkel. Ezért tényleg van olyan, hogy 1 beszállással több mocsok kerül a kocsiba, mint nálam 2 hét alatt.

Dühítő és utálom az ilyet. Pluszba mellette a műanyag burkolatok is össze vannak rugdalva, mert kiszálláskor nem bírják egyben kiemelni a lábukat. Valamiért mindig elakad.

2015. dec. 29. 17:31
 8/14 anonim ***** válasza:
Válogasd meg az utasaidat!:-)
2015. dec. 29. 17:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom kedves kérdező, az én kocsimban eddig a konzum lányok nem hagytak koszt...
2015. dec. 29. 17:38
 10/14 anonim ***** válasza:
Ne is mondd, ugyanebben a helyzetben vagyok én is, érdekesmódon az én gumiszőnyegem szinte soha nem sáros.
2015. dec. 29. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!