A ti utasaitoknak is olyan retkes a cipőtalpa, hogy mindig egy köbméter sarat hagynak a kocsitokban?
Valahányszor takarítom a kocsit az anyósülésnél mindig egy mázsa kosz van a szőnyegben.
Érdekes, de az autó ugye nem megy sofőr nélkül,az pedig én vagyok.Sokszor van,hogy csak én ülök a kocsiban, és ennek ellenére is, mindig koszosabb az utasok lába alatt.
Pedig semmit nem teszek az autó tisztán tartása érdekében mielőtt beszállok, tehát nem törölgetem a cipőm, nem szedem le a sarat, semmit.Ezen kívül a kocsit többször takarítom, mint a cipőm, tehát nem arról van szó,hogy az én cipőm mindig tiszta (bár valóban nem szeretem ha koszos, de azt csak ritkán takarítom)
Néha elképedek,hogy egyes utasok mit hagynak maguk után.
Ráadásul egyikük sem földműves, nem a szántóföld mellől szedem fel őket...egyszerűen nem értem.
Vannak akik részére lábzsákot tartok az ajtóban (komolyan, mert tudom,hogy mindig akkora mocskot hagynak,hogy muszáj)
Van ennek bármi racionális magyarázata,hogy az utas lába miért koszosabb, vagy csak nekem jutott ez a sors?
Háhá, pacsi, kolléga!
Én ugyanúgy vagyok vele. Én mondjuk mikor beszállok, mindig egymáshoz tapsolom a cipőimet, h ne vigyek be sarat, kavicsokat a cipő talpával. Két hétig szinte semmi, amint beszáll valaki, tuti egy rakás sz@r érkezik a cipője talpával. Nem vigyáznak máséra. Ennyi. Persze ez nem mindenkire igaz, csak egy két emberre, akik szoktak jönni velem, de asszonykám, szüleim azért vigyáznak, h ne hozzanak be koszt. Szólni sem kell. De amint a bumbúrnyák cimborám egyszer beszáll, na ott már porolni kell a szőnyeget. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!