Hány köbméter a fiat ducato maxim? (többi lent)
A raktere 3,35m hosszú( nem tudom hogy ez a buszoknál soknak vagy kevsének számít erre is kíváncsi lennék
1,9m magas... Nem tudom hogy ez soknak vagy kevésnek számít-e....
És hát ez zárt busz, az aljánál a szélesség 1,8m.. Még a tetejénél keskenyedik ott már csak 1,4m-1,45 m-lehet...
fontos lenne hogy hány köbméteres rakodótérrel rendelkezem...
Ha 96-os, még a téglalap tükrös, akkor 10 m3!
Nekem is ez van, csak Boxer.
Miért kell ehhez sedítség?
A linkre kattintva bal oldalon ott van a >katalógus!
Arra kattintva feladja a következő menüt ahol kiválaszthatod a te típusodat: > Ducato árúszállító műszaki katalógus.
Letöltöd és keresgélhetsz!
Többféle kivitel van: üveges, nem üveges, többféle tengelytávval, stb. Ezért jobb ha te találod meg.
értem köszi a válaszokat..
ez elég kicsinek számít nem???
Én 600ezerért vettem két év műszakival.. és úgy nézet ki mint ha most gorult volna ki a gyárból..
150ezer km-van benne...
megérte megvenni?
Nem toom, erről a csajokat kéne megkérdezni :)
Attól függ mire kell. Ha aszfaltot szállítasz, akkor kicsi és alkalmatlan, ha meg csak egy-egy laptopot, akkor nagy és felesleges ráadásul még az áru is pattog benne :P
Ha jó állapotú, akkor megérte. De a 150 ezer km 16-17 évesen egy áruszállítóban inkább fiction, mint science, szvsz.
#5, amúgy ez 96-os, ennek már nemigen van benne az adat a katalógusban, mert azóta új kasztni van, kicsit nagyobb lett, de nem zárom ki, hogy tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!