Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány köbméter a fiat ducato...

Hány köbméter a fiat ducato maxim? (többi lent)

Figyelt kérdés

A raktere 3,35m hosszú( nem tudom hogy ez a buszoknál soknak vagy kevsének számít erre is kíváncsi lennék

1,9m magas... Nem tudom hogy ez soknak vagy kevésnek számít-e....

És hát ez zárt busz, az aljánál a szélesség 1,8m.. Még a tetejénél keskenyedik ott már csak 1,4m-1,45 m-lehet...

fontos lenne hogy hány köbméteres rakodótérrel rendelkezem...

2013. jan. 4. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Többféle kivitel lehet, mert 15 - 17 m3-t említenek:

[link]

Itt megkeresheted a te típusodat.

2013. jan. 4. 17:57
 2/8 A kérdező kommentje:
hello , nem tudnál segíteni az enyém egy 3,5 tonnás 96-os évjáratú autó...
2013. jan. 4. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Most, hogy így megadtad végre az adatokat az autóról, a következőt tudom mondani, ha a raktér méretei pontosan: hossz: 3360 mm és magasság: 1881, tengelytáv: 3700 mm, gondolom erről van szó, így 12 köbméter a gyári adat szerint. De szerintem ehhez nagyvonalúan hozzászámolták a fülke feletti kis rakodórészt is, mivel a raktér szélessége 1808 mm.
2013. jan. 4. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha 96-os, még a téglalap tükrös, akkor 10 m3!

Nekem is ez van, csak Boxer.

2013. jan. 4. 20:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Miért kell ehhez sedítség?

A linkre kattintva bal oldalon ott van a >katalógus!

Arra kattintva feladja a következő menüt ahol kiválaszthatod a te típusodat: > Ducato árúszállító műszaki katalógus.

Letöltöd és keresgélhetsz!

Többféle kivitel van: üveges, nem üveges, többféle tengelytávval, stb. Ezért jobb ha te találod meg.

2013. jan. 4. 20:47
 6/8 A kérdező kommentje:

értem köszi a válaszokat..

ez elég kicsinek számít nem???

Én 600ezerért vettem két év műszakival.. és úgy nézet ki mint ha most gorult volna ki a gyárból..

150ezer km-van benne...

megérte megvenni?

2013. jan. 5. 08:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Hello, ez kicsinek számít vagy nem??
2013. jan. 5. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem toom, erről a csajokat kéne megkérdezni :)

Attól függ mire kell. Ha aszfaltot szállítasz, akkor kicsi és alkalmatlan, ha meg csak egy-egy laptopot, akkor nagy és felesleges ráadásul még az áru is pattog benne :P

Ha jó állapotú, akkor megérte. De a 150 ezer km 16-17 évesen egy áruszállítóban inkább fiction, mint science, szvsz.

#5, amúgy ez 96-os, ennek már nemigen van benne az adat a katalógusban, mert azóta új kasztni van, kicsit nagyobb lett, de nem zárom ki, hogy tévedek.

2013. jan. 6. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!