Nektek hány literes az ablakmosó tartály a kocsitokban?
Figyelt kérdés
Nekem csak 1,5 liter és nagyon gyorsan kifogy. 2-3 hetente újra kell tölteni.2013. dec. 16. 13:14
1/8 anonim válasza:
1,5??ilyet meg nem is hallottam.milyen kocsid van?altalaban 5literesek szoktak lenni.
2/8 anonim válasza:
amugy,ha van hozza eleg helynem nagy müveszet kicserelni nagyobbra...
3/8 anonim válasza:
Nalam pl. 2l koruli. 5l-es maximum az IFA-ban van. kicserelni sem szokott tul egyszeru lenni, az enyem pl. a lokharito alatt van, egy millimeterre odatervezett tartaly.
5/8 anonim válasza:
4,5 liter körüli. Az 5 literes flakon majdnem belemegy. Nekem a fényszóró mosó is erről megy + első-hátsó szélvédő.
Opel Astra H.
Nyáron egy hét alatt kifogy a rengeteg bogár miatt, télen kb egy hónapig elég ha nem nagyon trutyis az idő.
6/8 anonim válasza:
Astra G 2.0TD, pontosan 2 lityós a tartály. Én úgy látszik, nem használom túl sűrűn, idén már a második év volt olyan, hogy a nyári löttyöt ősszel csak úgy ki kellett spriccelni belőle a vakvilágba, hogy feltölthessem téli mosóval.
7/8 anonim válasza:
Néhány decit, nem az összeset :D
8/8 anonim válasza:
Előző! Nyáron egyszer menj végig estefelé az M6-oson! 5 percenként kell mosni, hogy egyáltalán kiláss a szélvédőn. Egyébként csak városban nekem se sok szokott fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!