Ki hanyadjára ment át forgalmin? Kinek milyen hibái voltak?
18-as voltam.
Köszi, hogy reagáltál. :)
Az első vizsga előtti napon ideges voltam, nem tudtam másra gondolni, eléggé fájt a fejem már délután.
Alvás előtt az Üllői út és a Nagykőrösi út járt a fejemben és hogy valamelyiket a kettő közül nem úszom meg. Mi lesz, ha a Nagykőrösi úton a buszsávban jönnek a buszok? Hogy fogok a 70-es sebességű útra besorolni? Jesszusom, ha ettől félek, hogy fogok tudni nálunk vezetni, ha meglesz a jogsi (70-es út mellett lakom)?
A vizsga előtt, mondanom se kell, két falatot tudtam csak enni.
Hűvös volt és alulöltözött voltam, mégis forrónak, lázasnak éreztem magam, melegem volt és szédültem.
Az egyirányú utcában a besorolást azért rontottam el, mert abszolút nem néztem a táblákat a hátulról látható macisajton kívül, annyira ideges és fáradt voltam.
Azóta az egyik órán egy sofőr ugyanott kanyarodott szintén balra szintén jobb oldalról - és hát elég vacak érzés volt, úgy éreztem, nekem jön. Szóval a saját bőrömön tapasztalhattam, milyen érzés tud lenni, amit elkövettem, ha van mellettd szabályosan balra kanyarodó is.
Múlt héten az órák előtt és alatt volt erős hányingerem illetve ezen a héten végig. Tegnap irtó jól ment a vezetés, akkor nyugodtam meg kicsit.
Hát holnap délelőtt meglátjuk....
De anyagilag, időileg is kivagyok már.
Új munkát keresnék a jogsival, előtte persze gyakorolgatnék.
A túlterheltségből is elegem van, munka túlórákkal majd start vezetni és néhány hétvégén is start vezetni - kirándulás, strand vagy egyszerűen otthon pihenés helyett.
4-es.
Oktatóm lazán elkerülte a Nagykőrösit, Ady Endre volt helyette. Cserében hamar visszaértünk és bevitt még pár jobbkezes utcácskába. :P
Kifogtam az U megfordulást és a balra előre parkolást, ekkora mázlista nem lehetek.
Az Üllői úttól féltem nagyon, szerencsére nem kaptam. :)
Illetve a József Attilától a Határ útig igen, dehát ott nudli, lámpa segít, külső sávban kell menni. Végre valahol lehet 50 felett menni.
Amúgy örülök, hogy mostantól nem kell görcsösen figyelni a sebességre.
Nem akarok életveszélyes lenni sem rögtön egy büntetést, de a görcsös 30 és 50 már fárasztó volt, egy 35 vagy 55 hadd legyen már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!