Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki hanyadjára ment át forgalmi...

Ki hanyadjára ment át forgalmin? Kinek milyen hibái voltak?

Figyelt kérdés
Nemsokára vizsgázom. Kíváncsi vagyok :D 22/L

2017. márc. 1. 16:40
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
16 os akkor vegülis neked sikerült volna elsöre is ha az a “kedves“ autos nem adott volna felreerthetö jeleket... deJa 2.jara sikerült az is jo
2017. jún. 25. 19:29
 22/31 A kérdező kommentje:
Utolso (19.es) tudom mit erzel!!! De tul leszel rajta es sikerülnie kell ! Kezdökent amugy baromi nehez mindenre figyelni , az a baj h elvarjak h profi legy.... en 2x buktam . 3.jara mentem at ! Egy hete
2017. jún. 25. 19:31
 23/31 A kérdező kommentje:
Igazabol az h jobb savbol mentel nalra lehetett az idegesseg miatt is. Vagy akar vmi elterelte a, figyElmed. Probalj.meg lenyugodni es ugy felfogni h odamesz es kihotod magadbol a maximumot. Konkretan en a vizsga napjan delelött feküdtem mint egy deszka semmire nem.voltam kepes. A vizsgan az ajulas szelen voltam. Kb 5 percell a kezdes Utan lett jobb. Sok.mulik a biztoson is. Sok sikert :) . Engen 3.jara az engedett at aki elöször megbuktatott.
2017. jún. 25. 19:34
 24/31 A kérdező kommentje:
Bocsi az elözöket a 18asnak irtam ! 19es gratula ! Milyen hibad volt?
2017. jún. 25. 19:35
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

18-as voltam.

Köszi, hogy reagáltál. :)

Az első vizsga előtti napon ideges voltam, nem tudtam másra gondolni, eléggé fájt a fejem már délután.

Alvás előtt az Üllői út és a Nagykőrösi út járt a fejemben és hogy valamelyiket a kettő közül nem úszom meg. Mi lesz, ha a Nagykőrösi úton a buszsávban jönnek a buszok? Hogy fogok a 70-es sebességű útra besorolni? Jesszusom, ha ettől félek, hogy fogok tudni nálunk vezetni, ha meglesz a jogsi (70-es út mellett lakom)?

A vizsga előtt, mondanom se kell, két falatot tudtam csak enni.

Hűvös volt és alulöltözött voltam, mégis forrónak, lázasnak éreztem magam, melegem volt és szédültem.

Az egyirányú utcában a besorolást azért rontottam el, mert abszolút nem néztem a táblákat a hátulról látható macisajton kívül, annyira ideges és fáradt voltam.

Azóta az egyik órán egy sofőr ugyanott kanyarodott szintén balra szintén jobb oldalról - és hát elég vacak érzés volt, úgy éreztem, nekem jön. Szóval a saját bőrömön tapasztalhattam, milyen érzés tud lenni, amit elkövettem, ha van mellettd szabályosan balra kanyarodó is.

Múlt héten az órák előtt és alatt volt erős hányingerem illetve ezen a héten végig. Tegnap irtó jól ment a vezetés, akkor nyugodtam meg kicsit.

Hát holnap délelőtt meglátjuk....

De anyagilag, időileg is kivagyok már.

Új munkát keresnék a jogsival, előtte persze gyakorolgatnék.

A túlterheltségből is elegem van, munka túlórákkal majd start vezetni és néhány hétvégén is start vezetni - kirándulás, strand vagy egyszerűen otthon pihenés helyett.

2017. jún. 25. 21:21
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült másodjára! Én is sokkal ügyesebb voltam és mákom is volt.
2017. jún. 26. 12:23
 27/31 A kérdező kommentje:
Hallod en is ilyeneken gondolkodtam az elejen meg , h a nagyköröaire h a picsbe fogok kimenni :'))) de sikerült mindig , volt h alig akartak engedni de nyomtam neki aztan gyorsan besoroltam. Hat eleg közel volt a mögöttem levö de erted egy barom latja h be akarok kutni.mert elfogy a sav...
2017. jún. 26. 13:56
 28/31 A kérdező kommentje:
Hidd el ez normális az elejen nagyon nehez megosztani a figyelmet meg neha felünk ezt h fogjuk megoldani de megoldjuk ! Grstulalok a vizsgahoz !!!! Meselk rola.mi volt?? En a 5 ösön mentem multkor. Es akkor atmentem. Te melyiken voltal?
2017. jún. 26. 13:58
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

4-es.

Oktatóm lazán elkerülte a Nagykőrösit, Ady Endre volt helyette. Cserében hamar visszaértünk és bevitt még pár jobbkezes utcácskába. :P

Kifogtam az U megfordulást és a balra előre parkolást, ekkora mázlista nem lehetek.

Az Üllői úttól féltem nagyon, szerencsére nem kaptam. :)

Illetve a József Attilától a Határ útig igen, dehát ott nudli, lámpa segít, külső sávban kell menni. Végre valahol lehet 50 felett menni.

Amúgy örülök, hogy mostantól nem kell görcsösen figyelni a sebességre.

Nem akarok életveszélyes lenni sem rögtön egy büntetést, de a görcsös 30 és 50 már fárasztó volt, egy 35 vagy 55 hadd legyen már. :)

2017. jún. 26. 21:42
 30/31 A kérdező kommentje:
Gratulalok :) na tenyleg jokat huztal ki. Bakker de rendesek h nem kellett a nagykörösire menned xD. Az üllöi se egyszerü de azert nem olyan bonyi se. ( Bar mikor üllöoiröl mentem örs fele azt hittem befosok xD ugy kellett nezzem h, most merre kell menni mert bonyolult volt a savosztas xD )En ott vizsgaztam. 5 utvonal volt. Igen igy van mpst h megvan mar tudsz önalloan gyakorolni es nem veszi le senki a fejed ha pl vmit nem tökeletesen csinalsz.
2017. jún. 27. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!