Ki hanyadjára ment át forgalmin? Kinek milyen hibái voltak?
18/L
Elsore sikerult a forgalmi.2hibam volt:keson veszem eszre a
Korulottem levo dolgokat meg nem rendszeresen ellenorzom a korulottem levo forgalmat vagyis erted:D de rendes volt a vizsgabiztos mert ezen kivul meg volt par hibam szoval 4-5ot siman behuzhatott volna. De sok sikert menni fog az. :)
Hétfőn megyek másodjára.
Elsőre iszonyatosan pánikoltam mindenen, majdnem sírtam a vizsga alatt konkrétan és alig tudtam használni a gázpedált, úgy féltem.
Hatalmas tétje van, hogy meglegyen, majdnem az, hogy tudom-e folytatni egyáltalán.
Dugó miatt eltereltem és volt előttem egy lerobbant gépkocsit húzó másik is, max 40, hektikus gyorsítás-lassítás. Plusz a para.
Energiám elfogyott.
Egy védett úton megállapítottam, hogy védett, figyeltem a felfelé váltásokra és a max 50-re. Nem volt energiám a táblákat figyelni.
Egyirányú utca volt, volt besorolás rendjét jelző tábla; kétsávos volt.
Jobb sávból kanyarodtam balra...
Hétfőn megyek, ezen a héten alig ettem, majdnem egész héten hányingerem volt, múlt héten "csak" a vezetésórák előtt és alatt volt hányingerem.
Meglátjuk!!
Sok sikert annak, aki még ide keveredik! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!