Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki hanyadjára ment át forgalmi...

Ki hanyadjára ment át forgalmin? Kinek milyen hibái voltak?

Figyelt kérdés
Nemsokára vizsgázom. Kíváncsi vagyok :D 22/L

2017. márc. 1. 16:40
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Az a lényeg h sikerült
2017. márc. 9. 09:40
 12/31 anonim ***** válasza:
77%
Hát 14évesen AM 16évesen A1 és most 17évesen a B is elsőre sikerült.Nem nehéz amúgy:D 17/F
2017. márc. 9. 13:22
 13/31 anonim válasza:
100%

18/L

Elsore sikerult a forgalmi.2hibam volt:keson veszem eszre a

Korulottem levo dolgokat meg nem rendszeresen ellenorzom a korulottem levo forgalmat vagyis erted:D de rendes volt a vizsgabiztos mert ezen kivul meg volt par hibam szoval 4-5ot siman behuzhatott volna. De sok sikert menni fog az. :)

2017. márc. 16. 21:49
 14/31 A kérdező kommentje:
Köszi :D ma vizsgázom, kicsit parázok .
2017. márc. 21. 07:19
 15/31 A kérdező kommentje:
Megbuktam sajnos :/ de majd legközelebb sikerülnie kell
2017. márc. 22. 06:39
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is másodjára mentem át. Az elsőnél majdnem nem adtam elsőbbséget egy autónak (takarásból érkezett, tőlem kb 5-10 m-re lehetett csak meglátni), illetve a kegyelemdöfést egy körforgalom jelentette, ahol egy autó olyan íven ment, mintha előttem ki akart volna menni (én már megszoktam, hogy nem szeretnek indexelni az emberek), de aztán meggondolta magát, vagy nem tudom, és tovább jött. Oktató ugye fékezett (én is), akkor mondta a vb, hogy akkor most álljunk félre. Másodjára simán meglett, sok sikert neked is! 17 évesen lett meg :D
2017. márc. 22. 06:50
 17/31 anonim válasza:
Másodjára sikerült? :)
2017. jún. 23. 17:48
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Hétfőn megyek másodjára.

Elsőre iszonyatosan pánikoltam mindenen, majdnem sírtam a vizsga alatt konkrétan és alig tudtam használni a gázpedált, úgy féltem.

Hatalmas tétje van, hogy meglegyen, majdnem az, hogy tudom-e folytatni egyáltalán.

Dugó miatt eltereltem és volt előttem egy lerobbant gépkocsit húzó másik is, max 40, hektikus gyorsítás-lassítás. Plusz a para.

Energiám elfogyott.

Egy védett úton megállapítottam, hogy védett, figyeltem a felfelé váltásokra és a max 50-re. Nem volt energiám a táblákat figyelni.

Egyirányú utca volt, volt besorolás rendjét jelző tábla; kétsávos volt.

Jobb sávból kanyarodtam balra...

Hétfőn megyek, ezen a héten alig ettem, majdnem egész héten hányingerem volt, múlt héten "csak" a vezetésórák előtt és alatt volt hányingerem.

Meglátjuk!!

Sok sikert annak, aki még ide keveredik! ;)

2017. jún. 23. 18:07
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Hétfőn vizsgáztam, elsőre átmentem, korrekt vizsgabiztossal. 17L
2017. jún. 23. 18:28
 20/31 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az h nem rendszeresen ellenörzöd a mögöttes forgalmat sztem tipikus kezdeti idöszakban . 2. Jara nem.mentem at . 1hete volt a 3. Az sikerült :)
2017. jún. 25. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!