Rendőr elküldhet műszakira? Hogy néz ki egy ilyen feljelentés? Postán kiküldik?
Megállított, a fényszóró fül nem tetszett neki. Azt mondta feljelent, mehetek majd műszakira. Papírt nem adott, műszakimat nem vette el (nem is volt miért). Egy kis cetlit kellett aláírnom, ahol a szabálysértést nem ismertem el. Mi következik ezután? Kapok postán behívót a mozaikba?
Nem kpm-es volt, sima rendőr.
Mi baja van a fényszóró fülének?Törött és mozog a fényszóró?
Azért elég érdekes hogy egy átlag rendőr felnyitja a motorháztetőt és keresgél hátha talál valamit amibe beleköthet-hacsak nincs nagyon kiéhezve a sikerélményre/bírságkvótára...
Ma láttam egy olyan autót aminek konkrétan tejes hosszban nem volt küszöbe alul-és volt érvényes forgalmija és közlekedett az utcán,ha fényszóró fülért feljelentés jár akkor azért a küszöbért helyszíni bezúzás.
mozgott kicsit a fényszóró.
Fényszóró fül: ez tartja a fényszórót. Két csavarral...
Tulajdonképpen elismerted hogy nem követtél el szabálysértést, a fényszóró út közben hibásodott meg amire a rendőr felhívta a figyelmed, hogy a legközelebbi helyen háritsd el a hibát. Valószínűleg látta hogy mozog és ezért állított meg.
Velem is megtörtént, mert ütött az egyik hátsó kerekem és nem láttam mire mutogat mellettem a rendőr.:-) Ugyanis autószerelőnél volt az autóm és közben a szerelő kisfia kilopta hétvégére a kocsit disco-ba és padkázott vele amit észre sem vettem addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!