Ha segédmotorral 45km/h-val haladva megállít a rendőr, és nem fogadom el a helyszíni bírságot, akkor a feljelentés után mire számíthatok?
Miért állítana meg 45-nél?
Amúgy hogy mért be, és mivel azonosított?
Nem tudom mi lehetett az indok, de a sebesség biztos nem. Valami mást követtél el.
Hagyd, jelentsen fel..érdekes lesz, mivel, és mennyire büntetnek
(szerintem nem jelent fel, csak rádijesztett)
Engem segédmotorral 80-nál állítottak meg, de úgy hogy jöttek utánam, én meg nem vettem észre..nézték, hogy milyen márka..megszidtak, aztán elengedtek..Tomos volt.
Nem állítottak meg, egy kérdés nem lehet "kamu".
Arra voltam kíváncsi, hogy mit tud velem kezdeni, ha nem ismerem be smkp-al a gyorshajtást. Ezek szerint (ahogy gondoltam) semmit.
Már nem vagyok fiatal, nálam nem érnek el semmit az ijesztgetésekkel.
A rendőrök több okból kifolyólag sem nagyon foglalkoznak ezzel a sebességhatárral.
Egyrészt azért, mert tudják, hogy ha valaki betartja az balesetveszélyes. Muszáj felvenni a forgalom ritmusát, különben mindenki leszorít.
Másrészt meg nehéz bizonyítani.
Köszönöm a megerősítést.
Valóban haladni kell, de rengeteg rendszám nélküli, legalább 125ccm-es motor van az utakon. Úgy gondolom, hogy ennyire azért nem kellene rohanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!