Melyik az az autó amelyik birja a macskaköves utakat?
Nagyon rossz utakon kell vezetenem,és szeretnék olyan autot ami birja a strapát,amit nem kell féltenem.
Skoda, Opel, Vw? Ezekhez sztem olcsó az alkatrész. De irhattok vmi tippet,h mit tehetnék.
lufi gumi legyen rajta azt kész..
egyik se szereti mindegyiket megviseli, de ha magas a gumi oldalfala jobban fogja birni.. ennyi.
Valami terepjáróban gondolkozz akkor, ami bírja a terepet. :) És értsd: Jók a lengéscsillapítói, jó a rugózása, és nem is alacsony. Persze nem Pick-upra kell gondolni, vannak már SUV-ok is.
Amelyek jók lehetnek: Skoda Roomster, Opel Mokka, VW Tiguan, Honda CR-V
Bocsi azt nem irtam h kis autót akarok venni max 13.-ast aminek kicsi a biztosítása,mert ahol élek ott nagyon drága főleg a kezdő soföröknek.
Szóval pl. Opel Corsa vagy ilyesmi. De félek h mi van ha elromlik utközben én meg nem értek hozzá,ne legyen drága a szereltetés mert itt nagyon drágák a szerelők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!