Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használt autó beszerző szolgál...

Használt autó beszerző szolgáltatás?

Figyelt kérdés

Teljesen tudatlan vagyok, ne nevessetek ki, de vajon létezik olyan cég, szolgáltatás, akik azt csinálják, hogy bizonyos paraméterek megadásával kiválasztja a vásárlónak megfelelő használt autót? Például megmondom a típust, igényelt felszereltséget, preferenciákat, ők pedig figyelik a hirdetéseket, kipróbálják, tesztelik, majd amelyik érdemes, azt megvételre ajánlják.

Logikusnak tűnhet, de ha normálisan csinálják, biztosan lenne keletje.

Használt autót vennék, de nagyon félek, hogy átráznak :/

2017. febr. 28. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:

A hasznaltauto.hu-n paraméterek alapján ki tudod választani, és autószerelő elvállalja, hogy megnézi, jó-e.

De netes blogokból is meg tudod tanulni, mit kell megnézni, hogy ne rázzanak át.

2017. febr. 28. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:

ezt hozzáértő ismerősnek hívják.

egyébként akármelyik kereskedő megcsinálja ezt, csak kérdés, mennyire megbízható.

leadod a paramétereket, ő meg szétnéz, akár megy külföldre is.

utána ha talál valamit, jó esetben a legjobbat elhozza, rossz esetben meg azt, amelyikkel a legtöbbet tud rajtad nyerni.

szomszédom is ilyesmiben utazik. nincs nagy telephelye, tehát nem tonnaszámra hozza az autókat, hanem nagy valószínűséggel csak "megrendelésre". hazahoz 1-2 autót, jár vele pár hétig, utána levizsgáztatja és átadja.

2017. febr. 28. 19:05
 3/9 A kérdező kommentje:

18:58: igenám, de nekem nincs vestékvastagság mérőm, a motortérben pár alap dolgon kívül el sem igazodom, nem tudom megmondani a különbséget egy 150.000-es és egy 280.000-es váltógomb között, stb. Nyilván el tudom vinni szerelőhöz, de mennyivel egyszerűbb lenne, ha egy szakértő már a nagy felbontású képek vagy néhány telefon alapján le tudná szűrni, hogy mit érdemes megnézni. Illetve jobban tisztában van a típushibákkal is.

19:05 ez is igaz, de ez egy lassabb folyamat. Kinézés, keresés, behozás, tesztelés. Ez hetek, míg egy pörgősebb típusból itthon elég nagy a kínálat ahhoz, hogy néhány nap alatt le lehetne rendezni a dolgot.

Szerintem :)

2017. febr. 28. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Valamit félreértettél. Az autószerelő az, aki erre a célra felbérelhető, ő megy el megnézni az autót, amit kiválasztottál. Értem?:)
2017. febr. 28. 19:38
 5/9 A kérdező kommentje:

Értelek. De mondjunk egy konkrét példát.

Legyen mondjuk dízel, klímás, kombi, max 200.000 km-át futott ford focus, amire szánok 800.000-1.000.000 Ft közötti összeget.

Ebből van 42. Nyilván így-úgy le tudom szűkíteni mondjuk a felére, de az még mindig egy 20-as. És itt megállt a tudomány és 20 autóra szervizest bérelni az meg sok. Nem?

2017. febr. 28. 19:48
 6/9 anonim ***** válasza:

De. De ne találgass, hanem nyisd meg az adatbázist ténylegesen.

Lehet, hogy csak 3-4 favoritod lesz!

Pl. a messziek kiesnek nyilván.

2017. febr. 28. 19:49
 7/9 anonim ***** válasza:
mert a beszerző szolgáltató nem menne el 20 helyre ?? azért nincs keletje, mert 20 autót megnézni az nem kis pénz, a 200e ft is kevés.. megfizetnéd a 800ezres autód mellé egy 2-300e ft os munkadííjat ??
2017. febr. 28. 19:55
 8/9 anonim ***** válasza:

7: A mi szerelőnk ingyen eljött. ;)

Törzsvendégeknek ez jár.

2017. febr. 28. 19:57
 9/9 anonim ***** válasza:

nekem nincs törzs szerelőm mert nincs annyi szereltetni valóm..

De én nézelődtem hónapokig, egyszer a telefonon megpillantottam egy autót este..

ejjel szereztem egy festékvastagság mérőt, hajnalban indultam 1.5 nap ut volt oda 1.5 nap vissza..

a kocsiban 12e km volt, mégis kiderült ugy elpadkázták hogy a kerékcsapágy is elment, itthon 1 garnitura fékbetét és tárcsa, azt is kinyirta, majd kerekcsapagy csere ujra tárcsa csere és jó lett 200e ft még belehuppant a 200e ft os utiköltségembe..

Mondjuk ugy vettem hogy most 1 éve van meg a vas, és most is 20%al többért el tudnám adni mint amibe került nekem, de ez ilyen játék.. szerelő nem jött volna velem, mert 99%ban olajcserére viszem a gépeket semmi másra..

2017. febr. 28. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!