Akkumlátor töltés?
Vásaroltam nem régiben a robogómhoz egy 12V 9Ah akkumlátort. Most fogom felsavazni és több helyen is olvastam hogy az amperora egytizedével kéne majd utána feltölteni. Van 12V akutöltönk de az 4 amperrel tölt azzal tölthetem vagy lesz baja? Vegyek esetleg kisebbet ami kevesebbel tölt ?
Mit jelent az inteligens akumlátor ?
#1! képzeld több gyártó külön adja a savat bele...
beleöntés után egy napot várj a feltöltéssel
Szeretem mikor az ostoba okoskodik...
Az akkumlátort savval kapod hogy ne szulfásodjon le csak elektromosan vannak feltöltve mert az akkumlátor élete akkor kezdődik amikor a savat beleöntöd.. kedves első
Az elején lehet hogy többet fog felvenni, mint az 1/10-e, de szépen be is fog állni. Max sorba kötsz vele egy 15W-os izzót. Nagyobb áramot csak azért nem szereti, mert annyira elkezd gázosodni, hogy az nem egészséges számára. Max ha nagyon le van merülve akkor vesz fel többet. De méred közbe a felvett áramot, és meglátod. Szerintem jó lesz hozzá.
Én is jónéhányszor kaptam olyan akkut, amibe nekem kelett savat beletölteni. A mellékletében benne van mennyit kell vele várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!