7-7,5 millió forintból milyen új autót vennél?
- A presztízs mindegy, nem villogni akarok vele a diszkó előtt. Abból már kinőttem.
De azért az "F betűsöket"
- Nem kell valami nagy kombi, mert nagyrészt egyedül használom, de azért ha kell 4 ember férjen el benne.
- Leginkább hosszú távú autópályázásra használnám.
- Felszereltségben ne legyen visszalépés a mostani 12 éves autómnál. Azaz xenon, vagy inkább led fényszó, navigáció, ülésfűtés, tolatókamera az alap.
Ilyen hozzáállással a Mazda 3-as se maradjon ki a számításból, ja és a Toyota Corolla se! :)
Civic tényleg ronda szerintem is. Ami nagy baj, hogy kívül belül egyaránt! Vagy szerinted?
A 3 F betűs kerülnivaló... Csak egy példa [link] (1 milliót futott Pug407 és még mindig jó)
De a Fiatoknál tényleg több probléma lehet de az új Tipo biztosan nem rossz mert ennél jobban odafigyeltek arra hogy javítsák vele a statisztikáikat.
"Civic tényleg ronda szerintem is. Ami nagy baj, hogy kívül belül egyaránt! Vagy szerinted?"
Belül se a legszebb.
"3F betűs..."
Motorikusan pl a PSA HDi motorjai nagyon is jók. De vannak elektronikai hibák, kontakthibák, amik nem nagy dolgok, nem kell egyből bontóba vinni miatta a kocsit, de annál bosszantóbbak. Ezeket elkerülném, ha egy mód van rá. Volt céges kocsiból F betűsöm. Évente 2-3 nem tervezett extra szerviz mindig volt a váratlan meglepetések miatt. Persze aláírom, hogy ez lehet hogy pont az az 1 példány volt az 1 millióból, amit sikerült kifogni... és nyilván van rengeteg ellenpélda is az F betűs autók legendás megbízhatóságára.
Megnéztem a VW konfigurátorát. Egy dízel Golf, ami közel nem full extrás, de elég gazdag felszereltséggel, hozzáválogattam mindent, amit el tudnék képzelni.
Le se merem írni, hogy mennyi lett a végösszeg. Bőven nyolc számjegyű. :(
Úgyhogy ez felejtős, vagy csak nagyon kompromisszumokkal fér bele nekem.
A Golf extráinál úgy válogass, hogy rengeteg dolog alapfelszereltség, de ha hozzáadod a konfigurátorral, akkor hozzászámolja plusznak.
Egy highline-nál alapból benn van a fáradtságfigyelő, a távolságtartó tempomat, ledes lámpa elöl-hátul, sportülések, 8 hangszóró stb. Pluszba esetleg a Dynaudio hangrendszert lenne érdemes megvenni, ha nagy zenés vagy, de az alap is nagyon jól szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!