Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hagyományos autópiac működik...

Hagyományos autópiac működik valahol Bp. -en? (Esetleg Bp. Közelében? )

Figyelt kérdés
A Nagykőrösi úton jártam, de szinte kizárólag csak nepperek vannak.

2017. febr. 25. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Teeeeenyleg? :D

Ne viccelj mar, senki sem viszi az autojat piacra, nyilvn mindenhol nepperek vannak. 2017 van, felejtsuk mar el ezt a piacozast.

2017. febr. 25. 20:42
 2/6 Donald J. Trump ***** válasza:

Nem olyan nagy és ritka vagyon már az autó, mint a '70-es, '80-as években, nem éri meg az embereknek órákhosszat vagy akár egész nap az autójuk mellett pózolni, mikor dolgozhatnának vagy értelmesebb dolgot is csinálhatának helyette.

Megjegyzem, a nagykőrösi úti autópiac igen sokat fejlődött az elmúlt években, átverős autókereskedőket nem igazán van már ott helye.

2017. febr. 25. 20:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Miért is számítottam értelmes válaszra itt??!

Megjegyzem, hogy még Floridában is jártam autópiacokon, -igaz, hogy csupán 2016.-ban volt-, és ott nem tudták, hogy itt 2017-ben már "nem lesz divat az autópiac"...

...pár csóró panelgyerek szerint!

"Nem olyan nagy és ritka vagyon már az autó"

Gondolom, hogy olyan jól fizet a tescós árufeltöltés, hogy neked meg sem kottyan egy pármillás autó!

2017. febr. 25. 21:34
 4/6 Donald J. Trump ***** válasza:

Akinek meg sem kottyan egy pár millás autó az Európában nem fog elmenni egy sóderplaccra áldogállni (és ezért még fizetni is), hogy mindenféle cigánygyereknek mutogassa a BMW-jét meg elmenjen velük próbakörökre. Akit érdekel a kocsi, azzal lehet egyeztetni (telefon, e-mail), ehhez már nem kell nagy nepperi véna.

Az az értelmes válasz, hogy a XXI. századra érdeklődés hiányában ezen a kontinensen kihalt ez az intézmény - talán Ukrajna vagy Albánia eldugott szegleteiben találsz még add-el-magad autópiacot, amit itthon utoljára ismertem az 4-5 éve zárt be.

2017. febr. 25. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:
ha van egy autóm amit el akarok adni, akkor lefotózom, feltöltöm HD méretben a használtautó.hu-ra és az nézi meg aki akarja. Ha érdekli majd eljön. :D
2017. febr. 25. 23:00
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Venni szerettem volna, de elegem lett az országjárásból és abból, hogy -szinte- minden eladó hazudozik.

A legutóbbit amit megnéztem pl. egy másiknak a fotóival hirdették!!

(Csak éppen 120 km-t autóztam, hogy ezt megtudjam.)

Az eladóval többször is beszéltem előtte telefonon, és mindenre megesküdött, hogy patent az autó. A helyszínen meg kiderült, hogy min. 6-800ezer km. lehet benne, és mindene totálisan lepusztult. Az olaja ömlött, a festése hámlott, az ülése foszlott stb...

Amik a Használt autón vannak, azoknak meg szinte egységesen 100ezerill. 200ezer előtt áll meg a km. számlálója.

(Lehet, hogy kinézek Németországba.)

2017. febr. 26. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!