Hagyományos autópiac működik valahol Bp. -en? (Esetleg Bp. Közelében? )
Teeeeenyleg? :D
Ne viccelj mar, senki sem viszi az autojat piacra, nyilvn mindenhol nepperek vannak. 2017 van, felejtsuk mar el ezt a piacozast.
Nem olyan nagy és ritka vagyon már az autó, mint a '70-es, '80-as években, nem éri meg az embereknek órákhosszat vagy akár egész nap az autójuk mellett pózolni, mikor dolgozhatnának vagy értelmesebb dolgot is csinálhatának helyette.
Megjegyzem, a nagykőrösi úti autópiac igen sokat fejlődött az elmúlt években, átverős autókereskedőket nem igazán van már ott helye.
Miért is számítottam értelmes válaszra itt??!
Megjegyzem, hogy még Floridában is jártam autópiacokon, -igaz, hogy csupán 2016.-ban volt-, és ott nem tudták, hogy itt 2017-ben már "nem lesz divat az autópiac"...
...pár csóró panelgyerek szerint!
"Nem olyan nagy és ritka vagyon már az autó"
Gondolom, hogy olyan jól fizet a tescós árufeltöltés, hogy neked meg sem kottyan egy pármillás autó!
Akinek meg sem kottyan egy pár millás autó az Európában nem fog elmenni egy sóderplaccra áldogállni (és ezért még fizetni is), hogy mindenféle cigánygyereknek mutogassa a BMW-jét meg elmenjen velük próbakörökre. Akit érdekel a kocsi, azzal lehet egyeztetni (telefon, e-mail), ehhez már nem kell nagy nepperi véna.
Az az értelmes válasz, hogy a XXI. századra érdeklődés hiányában ezen a kontinensen kihalt ez az intézmény - talán Ukrajna vagy Albánia eldugott szegleteiben találsz még add-el-magad autópiacot, amit itthon utoljára ismertem az 4-5 éve zárt be.
Köszönöm a válaszokat.
Venni szerettem volna, de elegem lett az országjárásból és abból, hogy -szinte- minden eladó hazudozik.
A legutóbbit amit megnéztem pl. egy másiknak a fotóival hirdették!!
(Csak éppen 120 km-t autóztam, hogy ezt megtudjam.)
Az eladóval többször is beszéltem előtte telefonon, és mindenre megesküdött, hogy patent az autó. A helyszínen meg kiderült, hogy min. 6-800ezer km. lehet benne, és mindene totálisan lepusztult. Az olaja ömlött, a festése hámlott, az ülése foszlott stb...
Amik a Használt autón vannak, azoknak meg szinte egységesen 100ezerill. 200ezer előtt áll meg a km. számlálója.
(Lehet, hogy kinézek Németországba.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!