Milyen kocsit vegyek elsőnek? 600e körül szeretnél venni, szerintetek?
Én szívem szerint egy 1,6 os 4-es golfot vennék de tesóm azt mondta hogy vegyek egy erősebbet :D neki egy renault megane 2 ezres motorral nagyon megy :D
Nagy golf párti vagyok de igaza van, kicsit jobban szét kell néznem :D csak nem vagyok jártas a kocsik téren :D
Ami fontos, megbízható legyen, olcsó és nagy menyiségbe legyen alkatrész ellátottság. Fogyasztás se legyen 10 liter felet, és legalább 2e motorral felszerelt vagy kisebb de erős legyen :D és a kényelem is fontos :D Tudom hogy nehéz kérdés, de hátha tudtok segíteni :D 600e van jelenleg, de gyűjtök még hozzá ha kell :D
Olyat vegyel ami neked tetszik.
Hiaba mondom neked hogy mostanaban a regi V12 -k re kattantam ra lehet neked nem jon be.
600bol mar lehet valogatni milyen auto legyen.
En vennek egy 750i vagy sel600 -t amire tudom utana sokszor 600 ra fog menni es tobbet fogom javitani a sajatom mint maset XD
Ha neked a golf kell vedd azt.
600bol benzin dizel kupe kabrio kombi sport szedan 2-3-4-5 ajtos stb minden van...
Egy ~600e Forintos erős autóval meg csak gondod lenne.
Ez a kategória az ami elvisz A-ból B-be megbízhatóan, és nem egy erős motorral.
Egy jó Honda Civic ami igaz papír autó még abból a korból, de az megy. Igaz nem szabad vele ütközni. A négyes Golf a legszebb Golf, viszont egy hibatenger mint a MB W210.
Tesóm egy renault laguna 2, vett :D nagyon állat gép :D
megy mint a veszett egér xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!