A korlátlan jogosítvány elsőnek?
Nincs jogosítványom.. megye székhelyen lakok... arra gondoltam hogy nem kocsira mennék hanem korlátlanra mert itt a munkahelyekhez közel lakom biciglivel is. De ha el szeretnék menni "világot" látni akkor azt egy túra motorral szivesebben tenném 1-2 napos kiruccanásokról van szó...
Szerintetek érdemes igy bele vágni ? :)
* biciklivel ...
Javítom én magam ... :D
Háááát... Én is oda- meg vissza vagyok a motorjaimért, mind a 4-ért, de előbb volt kocsira jogsim, mint motorra.
Kell az: munkában előny lehet, esőtől jobban véd (utálok elázni), nem szezonális (hiába nagy szerelem a két kerék, én 15 fok alatt nem igazán ülök nyregbe, mert 70 évesen is motorozni akarok).
Érdemes.
Bár, kocsival megszokni a közlekedést, a forgalmat jóval biztonságosabb és könnyebb.
Sok sikert!
Szerintem nem árt, ha van B-kat jogsid és mellette közlekedési tapasztalatod autóval is.
Motorozásnál nagyon jól jön, hogy ha tudod, hogy a körülötted lévő autósok hogyan viszonyulhatnak hozzád, hogyan láthatnak, stb.
Persze tisztában vagyok a kategóriák közötti külömbséggel.
Jó helyen lakom Békéscsaba "szívében" és 5 10 percre vannak a munkahelyek . csak tényleg jó időbe szeretnék tekeregni . Nem pedig minuszokba..
Ugy gondoltam ha majd családom lessz akkor váltok kocsira . Az autót se használnám olyan sűrűn mert 2 utcára lakom a pékségtől.. és a belvárostól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!