Milyen autót ajánlanátok elsőnek?
Figyelt kérdés
A max. árat 300-350 körül gondoltam. Fontos hogy ne legyen őskövület. Legyen viszonylag megbízható, takarékos, olcsó fenttartású.2016. nov. 16. 16:54
1/7 Mosqu!to válasza:
Te is tudod,ott legbelül magadban a választ: SWIFT!
Ennyiből nem nagyon fogsz mást találni! Esetleg egy Peugeot 106/Citroen Saxo 1.5D,de közel sem olyan megbízható és olcsón fenntartható,mint egy Suzuki!
2/7 A kérdező kommentje:
Francia nem kell. Nagyon rosszakat hallottam róluk. Francia autóval szereztem meg a jogsit is, azzal is nagyon sok probléma volt.. Suzuki eléggé esélyes (a családnak is van egy és szeretem is - '94 1.0 53LE), de kipróbálnék mást is csak nincs ötletem. :/ Köszi a hozzászólást, ment a zöld pacsi.
2016. nov. 16. 17:57
3/7 anonim válasza:
Pedig a francia kisautók igen jók, olcsón fenntarthatóak. Ha ki akarsz mást próbálni, akkor vegyél egy VW Polót, vagy amit akarsz. Aztán legfeljebb rájössz, miért érdemes ennyiből inkább Suzukit venned.
4/7 A kérdező kommentje:
A jó francia kisautók kifejezés alatt melyik márkát/típust érted?
2016. nov. 16. 18:48
5/7 anonim válasza:
Opel astra F is játszik szerintem
6/7 Mosqu!to válasza:
Ha szereti,hogy csámcsog a rozsda,akkor mehet az F Astra! Ennyiért sajna nem igen lesz rozsdamentes példány!
7/7 anonim válasza:
kérdező: a felsorolt 106/Saxo pl ilyen jó kis autó. Főleg az említett dízel motorral, de az 1.1, 1.4-es benzinesek is jók. A Clioval sem lesz sok bajod, vagy a Twingo is ilyen. Sőt, a Punto I. is elég jó, vagy a Panda. Jellemzően minél egyszerűbb egy szerkezet, annál olcsóbban tartható fenn. Tudod, ami nincs benne, az el sem romolhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!