Milyen autót ajánlanátok elsőnek?
Első autóm lesz, de a családi autót már sokszor vezettem, tehát valamennyi rutinom már mondhatni, hogy van.
Amire én gondoltam az egy kis ferdehátú autó, de természetesen lehet más is.
Amiket elvárnék tőle.
Relatíve megbízható, a javítása is legyen viszonylag olcsó, hogyha valami gajra menne benne valami, városban lesz nagyrészt használva, tehát szeretném, ha 10l alatt fogyasztana, kis fürge autó legyen, tehát gyors, élvezetes legyen vezetni, szóval nem szeretném, ha lomha lenne.
Ami pedig az árat illeti olyan 4-500 ezerre gondoltam maximum.
Honda CR-X 1.6 (V-TEC-et nem ajánlom elsőnek, de ha jól vezetsz miért ne :))
Honda Civicekből is van ferdehátú azok se fogyasztanak sokat
1.3-as Suzuki kell neked. 4-500-ból már 84 lóerőset is lehet venni, az eléggé húz. Fogyasztás városban is 10 alatt van, alkatrészt meg bárhol találsz (és olcsón).
Mivel ferdehátút akarsz, így ilyet javasolnék:
1.3 16V (szelepes 84 lőerős swift.
Ezek szépen szedik a lábukat.És az összes kritériumodnak megfelel ha csak nem vagy suzi gyűlölő.
Egyébként több féle kivetel van belőle 3 ajtós 5 ajtós szedán.Szóval mit kivitelben és darabszámban is van bőven válogatni való belőlük.
De ha nagyon verseny szellemű vagy akkor az 1.6 92 pacis szedánok a neked vallók.Volt szerencsém kipróbálni egy haveromét,tényleg nagyon bírja szedni a lábát .
Az 1.3 16V Swiftet felejtsd el, mert az sokat eszik, és problémás motor.
Vegyél 1.6-ost, 92LE, nagyobb fékkel, jobb futóművel, mint a kismotorosak, és tényleg megy. A fékcuccok kicsit drágábbak, mint a kismotoroshoz, és LPG-ből is elvan 9 literből városban. 500ból elég patent 2000 körüli darabok vannak, villanyablakkal, miegymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!