Ti melyiket ajánlanátok elsőnek?
Figyelt kérdés
Középfokú Német nyelvvizsga, vagy egy Felsőfokú Német nyelvvizsga? És nagyjából mennyit kell tanulni ahhoz, hogy a kettő közül valamelyiket letudjam tenni? (Jelenleg 8. osztályos vagyok,4-5ös vagyok németből, de eddig 3-masokkal megvoltam elégedve, meg volt egy bukás is, következő évben 4-es lettem évvégén és félévkor is, de viszont nem nagyon tudom, hogy hogyan is kezdjek hozzá. Talán az alapoktól ismételjem át, vagy csak egyszerűen folytassam onnan, ahol most vagyok? )2014. febr. 6. 20:24
1/5 anonim válasza:
Mindenképp legyen egy nagyon erős alapod, úgyhogy én nekiállnék elölről. Szorgalmasan tanulj óráról órára, magad csináld meg a házikat, és ha ügyes vagy, akkor érettségiig simán meglehet a középfok is!
2/5 anonim válasza:
Középiskolában is fogod tanulni?
Mert ott még tudnál fejlődni és akkor érdemes elmenni középfokúzni. Meg nem írtad, mióta tanulod, mert az is számít azért
3/5 A kérdező kommentje:
Ovis korom óta tanulom, szóval nagyjából 12 éve.
Igen, fogom tanulni, és ahova szeretnék menni középiskolába, ott tehetek kozépfokú nyelvvizsgát, de én nem érettségizek, szakiskolázok inkább :) (nem igen vagyok jó tanuló, de a németet imádom:)) Az óráról órára tanulás az megvan, és a házi feladat elkészítést is magam csinálom,szóval ezzel nincs gond:D
2014. febr. 6. 21:08
4/5 anonim válasza:
Akkor talán szerezz be ilyen nyelvvizsgára felkészítő könyvet (meg előtte nézd ki magadnak, melyik nyelvvizsga központ tetszik) és nézd meg milyen feladatok vannak az írásbelin meg a szóbelin- Ilyen "típusfeladatokat" érdemes begyakorolni, ez a középfokúnál sokat segít
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! :)
2014. febr. 20. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!