Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ti melyiket ajánlanátok elsőnek?

Ti melyiket ajánlanátok elsőnek?

Figyelt kérdés
Középfokú Német nyelvvizsga, vagy egy Felsőfokú Német nyelvvizsga? És nagyjából mennyit kell tanulni ahhoz, hogy a kettő közül valamelyiket letudjam tenni? (Jelenleg 8. osztályos vagyok,4-5ös vagyok németből, de eddig 3-masokkal megvoltam elégedve, meg volt egy bukás is, következő évben 4-es lettem évvégén és félévkor is, de viszont nem nagyon tudom, hogy hogyan is kezdjek hozzá. Talán az alapoktól ismételjem át, vagy csak egyszerűen folytassam onnan, ahol most vagyok? )
2014. febr. 6. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp legyen egy nagyon erős alapod, úgyhogy én nekiállnék elölről. Szorgalmasan tanulj óráról órára, magad csináld meg a házikat, és ha ügyes vagy, akkor érettségiig simán meglehet a középfok is!
2014. febr. 6. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Középiskolában is fogod tanulni?

Mert ott még tudnál fejlődni és akkor érdemes elmenni középfokúzni. Meg nem írtad, mióta tanulod, mert az is számít azért

2014. febr. 6. 20:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Ovis korom óta tanulom, szóval nagyjából 12 éve.

Igen, fogom tanulni, és ahova szeretnék menni középiskolába, ott tehetek kozépfokú nyelvvizsgát, de én nem érettségizek, szakiskolázok inkább :) (nem igen vagyok jó tanuló, de a németet imádom:)) Az óráról órára tanulás az megvan, és a házi feladat elkészítést is magam csinálom,szóval ezzel nincs gond:D

2014. febr. 6. 21:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor talán szerezz be ilyen nyelvvizsgára felkészítő könyvet (meg előtte nézd ki magadnak, melyik nyelvvizsga központ tetszik) és nézd meg milyen feladatok vannak az írásbelin meg a szóbelin- Ilyen "típusfeladatokat" érdemes begyakorolni, ez a középfokúnál sokat segít
2014. febr. 7. 11:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! :)
2014. febr. 20. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!