Bmw-t hány millió ft-tól érdemes venni, hogy az kifogástalanul üzemeljen?
Mára ez az egyik autó amelyik nagyon megosztó, rengetegen azt mondják hogy régit nem érdemes már venni mert sokat kell rá áldozni, az aranyközép út meg kb olyan hogy vagy bele választ a tulaj és egy széria hibás példánnyal fog gazdagodni. A 4-5 éves típusok pedig elektronikával vannak felvértezve amit megint csak szakember javíthat, hozzávaló műszerekkel..
Szóval létezik olyan évjárat/típus amit napi használatban is mókára lehet fogni, erősebb kigyorsítások stb?
Attól függ melyik bmw-t szeretnéd megvenni. Én nagyon szeretem a bmw-ket de használtan nagyon nehéz venni. Csak olyant vennék ami 92' előtti és nagyon jó kezekben volt (E34-ig) . Vagy a mostani legujjabakat szalonból.
Hidd el nekem hogy sose az autóval van a baj, hanem a hanyag hozzánemértő tulajjal. Én e36 utánit egyáltalán nem vennék csak szalonból. Vagyis csak a legujjabbat. Esetleg ha találsz egy olyan embert aki autószerelő vagy valami mérnök. Tőlük alku nélkül akármennyiért vásárolnék. Az a probléma rengeteg újgazdag van, akik megveszik széthajtják 2-3évig aztán eladják időben. Meg most a sok e36 e46. Na azoktól herótom van. Sz@rrrá vannak hajtva de minden bolond megveszi. Egyetlen dolog amit megnéznek a kilóméter meg hogy nem e rozsdásodik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!