BMW vs. MAZDA? Melyik a menőbb verda egy BMW535 sedan (2010) vagy egy MAZDA6 kombi (2010)?
Nem értem, az a bmw kerül 7-7.5be, a mazda meg 3-ba. Miért nem azonos árút hasonlítassz össze?
Tessék ez pl annyiba kerül mint a bmw, csak majdnem vadi új, én biztos a mazdát venném.
menőbb... hány éves vagy te??? :)
a kérdésre válaszolva: a bmw a 16+os tinir. banc pi.sáknak jobban imponál az biztos! csak szánni tudom azokat az embereket akik ezért vesznek autót...
A mazda az, inkább sugall egy nyugodt, rendezett életvitelű embert kis sportossággal
a bmw meg, a tessék befutottam prémiumautó
nem 1 kategória a 2
Nekem egyik sem jön be a felsoroltakból,de ha választani kell akkor a Mazda6
Viszont a 2013-tól gyártott Mazda 6 Sportkombi számomra szebb,mint akármelyik korabeli BMW.
"Mazda? Ne rohogtess. Az egy kommersz tucat marka, a BMW meg premium."
Legalább a Mazda nem gyárt 3 hengeres turbós fűkasza motorokat,főleg nem 1.5 tonnás sedan-ba :D
Egyébként meg a Mazda és a BMW nem áll annyira messzire egymástól.
Mind a két gyártó sokat foglalkozott forgódugattyús motorokkal,mind a két gyártó szeretett pörgős nagy fordulatú szívóbenzineket gyártani,mind a két gyártónál mánia az 50-50 súlyelosztás hátsókerekeseknél.
Egyébként a Xedos9 anno a 5-s BMW ellenfele volt,míg a 929 a 7-esé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!