Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen Polo kombi vagy...

Volkswagen Polo kombi vagy Seat Cordoba kombi?

Figyelt kérdés
1998-1999 évjárat körülire gondoltam, megbízhatóak? Seatról problémákat hallottam.
2017. febr. 18. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:

A Polo nem rossz,de csak benzinest vennék.

1.6 101 lóerőset...

Ha kombi kell akkor gondolom cuccok felmerülnek,és súly meg minden.

a 60 meg 75 lóerős mindenre jó ,csak kombira nem...

Bár kombinak nem mondanám ,mert nagyon kis autó,csak a csomagtér lett kicsit megtoldva..

2017. febr. 18. 16:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Volkswagen megbízhatóbb, mint a Seat. Illetve alkatrészből is sokkal több van belőle. Aztán persze a motor sem mindegy, ahogy előttem is írták.

Persze ezek csak tanácsok. Öreg autóknál olyat kell venni, ami jobb állapotban van.

2017. febr. 18. 19:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Hm, ez érdekes. Azt gondoltam, hogy a Seat lesz a jobb választás, de ha a VW megbízhatóbb, akkor azt veszem, hogyha megbízhatóbb, meg azért mégiscsak az az eredeti. De a Seattal milyen bajok vannak?
2017. febr. 19. 01:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen jellegű problémákra gondolnak, nekem 96-os Mk1 Seat Toledo-m volt, egy az egyben VW Vento, 1,6-os benzin motor, szintén VW, rengeteg alkatrész csereszabatos, de komoly probléma nem volt vele. Nyűgjei voltak persze korából adódóan, de gondolom ez a VW-nél sincs másként. A mai napig használatban van egy rokonnál, pedig már 21 éves. Én inkább ezt ajánlanám a Cordoba, meg VW helyett. Árban is fele annyiba van mint a VW és hatalmas csomagtartója van (ötajtós).
2017. febr. 19. 02:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Seatnál problémás és gyenge 1.4-es benzines motor, rendszeres szervizelést igényel. A kombi csomagtere méretes, az 1.6-os benzin- illetve az 1.9-es dízelmotorral ajánlott.

Típushibák: Kuplungbovden elszakad, elektronikai gondok, lambdaszonda, gyors lengéscsillapító kopás, kipufogó, kontakthibás féklámpa, stb.

A polonak kisebb a csomagtere, mint a Cordobának, ugyanakkor a motort itt is meg kell választani. A 45-50 lóerős motorok kerülendőek. Típushibák persze itt is vannak: ablaktörlőmotor, termosztát, váltó, fékerőszabályzó, gyorsan kopó kuplung.

Különböző fórumokon még bőven olvasgathatsz ezekről az autókról pl. Autónavigátoron.

2017. febr. 19. 08:19
 6/6 anonim ***** válasza:
2017. febr. 19. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!