Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dacia Lodgyval van valakinek...

Dacia Lodgyval van valakinek tapasztalata? Érdemes ilyet venni, vagy inkább kicsivel drágábban nézzek egy komolyabb egyterűt?

Figyelt kérdés
Megnéztem szalonban, elsőre még tetszett is. De aztán néztem egy Toyota verso-t, és egy Ford C-max-ot, azóta valamiért nem akar tetszeni...

2017. febr. 20. 19:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Dácia ,Skoda ,Suzuki ez mind fapados, zörgös,kemény műanyag minden , vezettem de nagyon rossz.Nem lehet ford c-max-ot egy lapon említeni velük...persze árban sem
2017. febr. 24. 16:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Dácsiját elvből se vennék. Amellett, hogy gagyi is, de nagyon. Ha mindenáron új autót akarsz, akkor gyűjts még egy kicsit - bár új autót csak a gazdagok vesznek. Vegyél egy 3 éves Kiat, vagy akármit, amire még gari is van. Semmi gondod nem lesz vele.
2017. febr. 24. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!