Dacia Lodgyval van valakinek tapasztalata? Érdemes ilyet venni, vagy inkább kicsivel drágábban nézzek egy komolyabb egyterűt?
Figyelt kérdés
Megnéztem szalonban, elsőre még tetszett is. De aztán néztem egy Toyota verso-t, és egy Ford C-max-ot, azóta valamiért nem akar tetszeni...2017. febr. 20. 19:44
11/12 anonim válasza:
Dácia ,Skoda ,Suzuki ez mind fapados, zörgös,kemény műanyag minden , vezettem de nagyon rossz.Nem lehet ford c-max-ot egy lapon említeni velük...persze árban sem
12/12 anonim válasza:
Dácsiját elvből se vennék. Amellett, hogy gagyi is, de nagyon. Ha mindenáron új autót akarsz, akkor gyűjts még egy kicsit - bár új autót csak a gazdagok vesznek. Vegyél egy 3 éves Kiat, vagy akármit, amire még gari is van. Semmi gondod nem lesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!