Miért támad le szinte az összes ismerősöm mert automata váltós autót szeretnék venni?
mert hulyek hozza.
Ne foglalkozz veluk. Az ember kozlekedni vesz autot, nem a "vezetesi elmenyert"
Általánosságban: mert drágább a szervizelésük és mert ami eltér a szokásostól azt sokan lehúzzák.
Szerintem semmi baj nincs velük, viszont a "vezetési élményt" azt nem tartom kamunak. Akik azért vesznek autót, hogy ne csak A-ból B-be tudjanak eljutni vele, azokban meg sem fordul a gondolat, hogy automatát vegyenek. Ez alól talán kivételek akiknek rohadt sok pénzük van, rájuk valahogy ez annyira nem jellemző...
Semmi közük hozzá. Ne foglalkozz velük.
Nekem sem kéne automata, de megértem, hogy aki szereti, az miért szereti és nem pofázok bele.
Ez kb. olyan mintha arról akarnám meggyőzni az ismerőseimet, hogy vacsorára ne rendeljenek pizzát, hanem inkább főzzenek, mert abban ott a "főzés élménye". Ami valakinek élmény, valakinek nyűg.
Ugyanez igaz a vezetésre (kézi váltásra) is.
Aki lehurrogja az automatát az vagy sose próbálta vagy vett már és beszopta.
Én próbáltam már és hihetetlenül tetszett a kényelme. Saját autó vásárlásánál viszont eszembe se jutott, hogy ilyet vegyek.
Ha neked ez tetszik és tisztában vagy a hátrányaival is, akkor nyugodtan vegyed, a károgókat meg tojd le nagy ívből!
Ahogy az előttem szólók írták, ha tetszik akkor olyat vegyél.
A megszokás viszont nehéz lehet. Ha sokáig automatát vezetsz, akkor utána nem biztos, hogy fog menni a sima kéziváltós autók vezetése. Nálam fordítva volt az eset, közel 20 év vezetés után megkaptam az első céges kocsimat, ami automata volt. Még 2 hónap után is nagyon zavart, hogy nem nekem kellett váltani. Nem is szerettem az autóval közlekedni.
mint apám
osztotta az észt hogy mekkora szar az automata pedig életében nem használt olyat, majd kapott egy céges kocsit, amiben egy nagyon jól eltalált automata váltó volt, azóta csak olyat vesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!