Automata szívatót hogyan lehet kiiktatni?
50 cm3 , peugeot harkules tipusú motorról van szó.Indításnál csak ígér,azt is ritkán.Szerintem sok naftát kap és az automata szívatóra tippelek.Ha valahogy ki lehetne iktatni,megtudhatnám,hogy az e a rossz.A karbulátor teljesen tiszta,üzemanyag van,levegő szűrő oké,de ez a beképzelt nem akar elindulni.Lehet,hogy a nagy hídeg ami volt be tett neki?
Minden tippért jár a köszönetem már előre és mindenkinek megy a zöld pacsi.
Meg kell nézni, hogy milyen karburátor van rajta. Sok fajtán ki lehet váltani manuális szivatóval, pl. ilyennel:
Ennél csak az a gáz, ha hozzáférhetetlen helyen van a karbi, mert akkor minden indításnál szét kellene szedni a motort, hogy hozzáférj. Létezik ebből bovdenes kézi verzió is, de elsősorban meg kellene vizsgálni, hogy működik-e az automata szivató.
Néztem azt a verziót amit küldtél,szerintem beépíthető mert ilyen,azaz,ehhez hasonlós van a karbiban,de mint ezeknél a robogóknál szokás,minden el van burkolva és nehéz hozzá férni.Elég buta megoldásokat alkazmaztak ezen a téren mert még a gyertya csere is komplikált a hely hiánya miatt.
Pont az a gondom,hogy nem tudom megnézni,hogy működik-e az automata szívató?Pont ezért szewretném kiiktatni,hogy megtudjam.Addig nem akarok bele invesztálni ameddig nem tudom a pontos híbát.
Köszönöm a választ,ment a zöld pacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!